Scaninstellingen

Mogelijk wilt u vele verschillende soorten faxdocumenten verzenden. Een aantal hiervan is wellicht moeilijk te reproduceren aan de zijde van de ontvanger. Het apparaat beschikt echter over vier instellingen die u kunt aanpassen om het document met de meest optimale beeldkwaliteit te verzenden.

U kunt de volgende instellingen configureren: origineel type, resolutie, scanformaat en belichting (contrast).

Opmerking

• Wanneer u een origineel scant met veel pagina's, kan het zijn dat er een lange pauze tussen iedere pagina zit. Dit wordt veroorzaakt door het type origineel of de apparaatinstellingen.