Er wordt een statuspictogram weergegeven

Dit gedeelte verklaart de statuspictogrammen die worden weergegeven als het apparaat de gebruiker vraagt om vastgelopen papier te verwijderen, papier bij te vullen of andere procedures uit te voeren.

Statuspictogram

Status

: Papierstoring

Verschijnt wanneer papier is vastgelopen.

Zie Vastgelopen papier verwijderen voor meer informatie over het verwijderen van vastgelopen papier.

: Vastgelopen origineel

Verschijnt wanneer een origineel fout wordt ingevoerd.

Zie Vastgelopen papier verwijderen voor meer informatie over het verwijderen van vastgelopen papier.

: Papier toevoegen

Verschijnt als het papier op is.

Voor nadere details over het plaatsen van papier, zie Papierspecificaties en papier bijvullen.

: Toner bijvullen

Verschijnt als de toner op is.

Voor nadere details over het vervangen van tonercartridges, zie Onderhoud en specificaties.

: Nietjes bijvullen

Verschijnt als de nietjes op zijn.

Voor nadere details over het bijvullen van nietjes, zie Onderhoud en specificaties.

: Tonerafvalfles vol

Verschijnt wanneer de tonerafvalfles vol is.

Voor informatie over het vervangen van de tonerafvalfles, zie Onderhoud en specificaties.

: Perforatieopvangbak vol

Verschijnt wanneer de perforatieopvangbak vol is.

Zie Perforatorafval verwijderen voor meer informatie over het verwijderen van perforatiesnippers.

: Service bellen

Verschijnt wanneer het apparaat slecht functioneert of onderhoud nodig heeft.

: Paneel open

Verschijnt wanneer één of meer panelen van het apparaat open staan.