Perforatorafval verwijderen

Als de perforatieopvangbak vol is, verwijdert u het perforatieafval aan de hand van de aanwijzingen op het scherm.

Opmerking

• Wanneer afbeeldingPerforatorafvalbak is vol” wordt weergegeven, kunt u de perforeerfunctie niet gebruiken.

• Het bericht Perforatoropvangbak is vol” zal weergegeven blijven worden tot de perforatoropvangbak opnieuw is geplaatst.

• Als de melding niet verdwijnt, installeert u de perforatoropvangbak opnieuw.