Bijkomende problemen oplossen

De printer maakt een vreemd geluid.

• Als onlangs een verbruiksartikel is vervangen of een optie is geïnstalleerd in het gedeelte waar het vreemde geluid vandaan komt, controleer dan of het verbruiksartikel of de optie goed geïnstalleerd is. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger als het vreemde geluid niet verdwijnt.

Er wordt geen e-mail ontvangen wanneer een waarschuwing wordt gegeven en nadat de fout waarop de waarschuwing betrekking had, is opgelost.

• Controleer of [Auto melden per E-mail] actief is in het menu [Systeem] in het bedieningspaneel. Zie Systeem.

• Open de printer met een internetbrowser, meld u aan als beheerder op Web Image Monitor en bevestig dan de volgende instellingen in [Automatische e-mailmelding]:

• E-mailadres apparaat

• Te melden groepen

• Selecteer groepen/items om te melden

Raadpleeg de Help-functie bij Web Image Monitor voor meer informatie over de instellingen.

• Open de printer in een internetbrowser, meld u aan als beheerder op de Web Image Monitor en bevestig dan de volgende instellingen van de SMTP-server in [E-mail]. Raadpleeg de Help-functie bij Web Image Monitor voor meer informatie over de instellingen.

• Wanneer de stroom wordt uitgeschakeld voordat een e-mail is verzonden, zal de e-mail niet worden ontvangen.

• Controleer het e-mailadres. Controleer de operationele geschiedenis van de printer met het Systeemlogboekmenu van Web Image Monitor in [Netwerk]. Als de e-mail verzonden is maar niet ontvangen, kan de bestemming onjuist zijn. Controleer ook op foutieve e-mailinformatie die vanaf de e-mailserver verzonden is.

De instelling voor [Auto melden per E-mail] in het menu Systeem is gewijzigd van [Uit] in [Aan], maar er komt geen e-mail binnen.

• Na het wijzigen van de instellingen moet u de printer uit en vervolgens weer aan zetten.

Het foutmeldingsbericht is ontvangen, het foutoplossingsbericht echter niet.

• Controleer of de e-mail verzonden is met Web Image Monitor's [Automatische e-mailmelding] ten tijde van het oplossen van de fout. U moet op de knop [Bewerken] klikken van [Gedetailleerde instellingen van elk item] in [Automatische e-mailmelding] en [Melden bij fout:] instellen op [Gebeuren op& herstellen] op het weergegeven scherm.

Raadpleeg de Help-functie bij Web Image Monitor voor meer informatie over de instellingen.

Hoewel het verzenden van e-mail is ingesteld voor Oplossing na waarschuwing, wordt geen bericht voor Oplossing na waarschuwing verzonden.

• Als de stroom van de printer wordt uitgeschakeld nadat een waarschuwing is weergegeven en de fout wordt opgelost terwijl de stroom is uitgeschakeld, wordt geen er geen e-mailmelding van het oplossen van de fout verzonden.

Meldingsfrequentie en Melding oplossen zijn ingesteld op het verzenden van e-mail, maar er is geen meldingsfrequentiemail ontvangen, wel een e-mail dat de melding is opgelost.

• Er wordt geen waarschuwingsbericht verzonden als de fout is opgelost vóór het verzenden. Er wordt echter wel een bericht voor Oplossing na verzenden verzonden.

Het meldingsniveau is gewijzigd en er worden geen e-mails meer ontvangen.

• Als er een meldingse-mail ontvangen wordt met het vorige ingestelde niveau, wordt een latere e-mail niet meer verzonden, zelfs niet als het meldingsniveau daarna gewijzigd is.

Als geen datuminformatie is opgenomen in de verzonden e-mail, is er een storing op de mailserver.

• Configureer de instelling voor het verkrijgen van tijdsinformatie van de SNTP-server. Zie Web Image Monitor Help voor de instellingen.

Opmerking

• Werkt de printer nog steeds niet naar behoren, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger. Neem contact op met de winkel waar u de printer heeft gekocht voor de contactgegevens van de verkoop- of servicevertegenwoordigers.