Als het paneel een pieptoon maakt

De volgende tabel geeft uitleg over de betekenis van de verschillende geluidspatronen die de printer produceert om gebruikers te waarschuwen over printeromstandigheden en de betekenis van elk van die geluidspatronen.

Signaalpatroon

Betekenis

Oorzaken

Enkele korte pieptoon

Paneel-/scherminvoer geaccepteerd.

Er is een toets op het bedieningspaneel ingedrukt.

Twee lange pieptonen

De printer is opgewarmd.

Wanneer de printer uitgezet wordt of uit de slaapstand komt, is de printer volledig opgewarmd en klaar voor gebruik.

Vijf lange pieptonen, vier keer herhaald.

Zachte pieptoon

Er verschijnt een foutbericht op het bedieningspaneel als er geen lade is met het geselecteerde papierformaat of als de lade leeg is.

Vijf korte pieptonen vijf keer herhaald.

Harde pieptoon

De printer vraagt de aandacht van de gebruiker, omdat er papier is vastgelopen, de toner moet worden bijgevuld of omdat er zich andere problemen hebben voorgedaan.

Opmerking

• Pieptonen kunnen niet uitgezet worden. Als de panelen van de printer herhaaldelijk snel geopend en gesloten worden tijdens een waarschuwingsmelding dat er een papierstoring is of dat er te weinig toner is, kan de pieptoon aanhouden, zelfs nadat de printer naar de normale status is teruggekeerd.

• U kunt geluidswaarschuwingen in- en uitschakelen. Voor meer informatie over Paneel toetsgeluid, zie Algemene Instellingen.