Algemene Instellingen

Instelling Normaal papier

U kunt het gewicht van normaal papier opgeven als [Normaal papier] geselecteerd is als de papierdikte voor elk type papier in [Inst. gerecycled papier], [Instelling gekleurd papier], [Instelling Briefhoofd], [Inst. voorbedrukt papier], [Instelling bankpost], [Instelling karton] en [Instelling Etiketten]. Het papiergewicht kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Normaal papier 2]

• Normaal papier 1

• Normaal papier 2

Recycled Paper Setting

U kunt de dikte van gerecycled papier opgeven. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Normaal papier]

• Dun papier

• Normaal papier

• Medium dik

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Color Paper Setting

U kunt de dikte voor gekleurd papier instellen. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Normaal papier]

• Dun papier

• Normaal papier

• Medium dik

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Briefhoofdinstelling

U kunt de dikte voor papier met briefhoofd instellen. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Normaal papier]

• Dun papier

• Normaal papier

• Medium dik

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Etiketten

U kunt de dikte voor etiketten opgeven. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Dik papier 2]

• Dun papier

• Normaal papier

• Medium dik

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Instelling Envelop

U kunt de dikte van de envelop instellen. De papierdikte kan ingesteld worden voor Lade 1 en de handinvoer. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Dik papier 2]

• Dik papier 1

• Dik papier 2

Instelling gecoated papier

U kunt de dikte van gecoat papier instellen. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Dik papier 1]

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Instelling voorbedrukt papier

U kunt de dikte van voorbedrukt papier instellen. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Normaal papier]

• Dun papier

• Normaal papier

• Medium dik

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Instelling Bankpost

U kunt de dikte voor bankpost instellen. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Normaal papier]

• Dun papier

• Normaal papier

• Medium dik

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Instelling karton

U kunt de dikte van karton instellen. De papierdikte kan voor iedere lade afzonderlijk ingesteld worden. Voor meer informatie over het papiergewicht, raadpleeg Papierspecificaties.

Standaardinstelling: [Dik papier 1]

• Dun papier

• Normaal papier

• Medium dik

• Dik papier 1

• Dik papier 2

• Dik papier 3 (alleen voor de handinvoer)

Waarschuwing van vervanging

U kunt de frequentie van het indicatielampje Waarschuwing bepalen. Dit lampje verzoekt de gebruiker om verbruiksartikelen te vervangen.

• Toner, drumeenheid (zwart), drumeenheid (kleur), tonerafvalfles, tussenliggende transfereenheid, fuseereenheid

Standaardinstelling: [Normaal]

• Eerder melden

• Normaal

• Later melden

Eindoptie leveren

U kunt opgeven of al dan niet verder afgedrukt dient te worden bij het overschrijden van de levensduur van de drumeenheid.

Standaard: [Doorgaan met afdr.]

• Doorgaan met afdr.

• Stoppen met afdr.

Voorraadinf. weergeven

U kunt aangeven of de hoeveelheid toner al dan niet op het startscherm wordt weergegeven.

Standaardinstelling: [Aan]

• Aan

• Uit

Menu beveiligen

U kunt opgeven of de menu-instellingen geblokkeerd moeten worden. Als u deze optie inschakelt, moet u een beveiligingsniveau aangeven.

Schakel de instelling uit of zet de instelling op [Niveau 1] als u het beveiligingsniveau wilt verlagen.

Afhankelijk van de printerinstellingen is het mogelijk dat u deze instelling niet kunt wijzigen.

Standaardinstelling: [Niveau 2]

• Niveau 1

• Niveau 2

• Uit

Proefafdruklijst afdrukken stoppen

U kunt opgeven of Lijst-/proefafdrukken verboden zijn.

Afhankelijk van de printerinstellingen is het mogelijk dat u deze instelling niet kunt wijzigen.

Standaardinstelling: [Uit]

• Aan

• Uit

Detectie Fout papierform.

U kunt opgeven of papierformaatfouten gedetecteerd moeten worden.

Standaardinstelling: [Detecteren]

• Detecteren

Als een afdruktaak wordt uitgevoerd, controleert de printer of het formaat van het papier afkomstig van de de lade overeenkomt met het papierformaat dat is opgegeven in het menu [Papierinvoer], de papierformaatwijzer in de lade of in het printerstuurprogramma. Bij detectie van een fout geeft de printer een foutmelding weer en stopt met afdrukken.

• Niet detecteren

De printer detecteert geen papierformaat-fouten.

Opmerking

• Als [Detectie Fout papierform.] ingesteld is op [Detecteren], kan form feed niet worden uitgevoerd.

Meeteenheid

U kunt de meeteenheid wisselen tussen [mm] en [inch].

Standaardinstelling:

Region A icon(voornamelijk Europa en Aziƫ)
[mm]

Region B icon(voornamelijk Noord-Amerika)
[inch]

• mm

• inch

Paneeltoets toon

U kunt opgeven of het geluid van het toetspaneel ingeschakeld moet worden.

Standaardinstelling: [Aan]

• Aan

• Uit

Display contrast

U kunt de dichtheid van het display opgeven door een van de zeven niveaus te selecteren.

Toetsherhaling

U kunt opgeven of het venster al dan niet verschuift wanneer u [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ] ingedrukt houdt. Wanneer u deze instelling inschakelt, wordt de scrollsnelheid opgegeven. (Als de herhalingstijd is ingesteld op "Lang" wordt de scrollsnelheid ook langzaam.)

Standaardinstelling: [Normaal]

• Niet herhalen

• Normaal

• Herhalingstijd: Medium

• Herhalingstijd: Lang

Functieprioriteit

U kunt opgeven welke functie standaard geselecteerd wordt als de printer ingeschakeld wordt of de energiespaarstand uitschakelt.

De volgorde van de items van dit menu is de volgorde waarin de functies verschijnen wanneer [Switch Functions] wordt ingedrukt.

Standaardinstelling: [Printer]

• Printer

• Uitgebreide Eigenschappen

• Uitgebr. Eigensch.2

• Uitgebr. Eigensch.3