Timerinstellingen

Tijd autom. resetten

Geef op hoe lang de printer moet wachten voordat het startscherm verschijnt na het laatste gebruik (reset automatisch). Deze functie zal actief zijn als de printer zich in de volgende situaties bevindt:

• Normale menu-operaties uitvoert.

• Tijdens het weergeven van een waarschuwingsbericht met betrekking tot verificatie.

Indien u het afdrukken onderbreekt door de [Suspend/Resume]-knop in te drukken, zal de printer het afdrukken hervatten wanneer de opgegeven tijd onder deze instelling is verstreken.

Indien u deze instelling inschakelt, kunt u het aantal seconden opgeven dat de printer moet wachten voordat het automatisch wordt gereset. Geef een wachttijd van tussen de 10 en 999 seconden op (in stappen van een seconde). De standaard wachttijd is 60 seconden.

Standaardinstelling: [Aan]

• Aan

• Uit

Datum instellen

U kunt de datum instellen voor de interne klok van de printer.

Gebruik de pijltjestoetsen om de huidige datum in te stellen.

Tijd instellen

U kunt de tijd instellen voor de interne klok van de printer.

Gebruik de pijltjestoetsen om de huidige tijd in te stellen.