Help bij Web Image Monitor weergeven

Als u Help voor de eerste keer gebruikt en op de helpknop klikt (PictogramafbeeldingPictogramafbeelding), dan verschijnt het volgende scherm. In dit scherm kunt u Help op twee verschillende manieren weergeven, welke hieronder worden uitgelegd:

Help op onze website bekijken

U kunt de nieuwste helpinformatie bekijken.

Help downloaden en bekijken

U kunt de Help downloaden naar uw computer. Als u de Help wilt bekijken zonder verbinding te hoeven maken met het Internet, kunt u het pad naar het lokale bestand opgeven als URL.

Opmerking

• Door in het koptekstgebied op de Help-knop (Pictogramafbeelding) te klikken, verschijnt de inhoud van de helpfunctie.

• Als u in het werkgebied op de Help-knop (Pictogramafbeelding) klikt, dan verschijnt de helpfunctie voor de instellingsitems in het werkgebied.

Help downloaden

1. Selecteer uw besturingssysteem in de lijst "Besturingssysteem".

2. Selecteer de taal in de lijst "Taal".

3. Klik op [Downloaden].

4. Volg de instructies op het scherm om de Help-bestanden te downloaden.

5. Sla het gedownloade, gecomprimeerde bestand op en pak het bestand vervolgens uit.

Om een koppeling naar de Help-knop ( Icon illustration Icon illustration) aan te maken, slaat u de helpbestanden die u hebt gedownload op een webserver op.

De URL van de gedownloade Help koppelen

U kunt de URL van het helpbestand van een computer of webserver koppelen aan de Help-knop (PictogramafbeeldingPictogramafbeelding).

1. Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3. Onder "Netwerk" klikt u op [Webpagina].

4. Voer in het vak "Doel Help-URL instellen" de URL van het helpbestand in.

Als u het helpbestand opgeslagen heeft op "\\Server_A\HELP\EN", voer dan "file://Server_A/HELP/" in. Bijvoorbeeld: als u het bestand op een webserver hebt opgeslagen, en de URL van het indexbestand is "http:// a.b.c.d/HELP/EN/index.html", voer dan "http://a.b.c.d/HELP/" in.

5. Klik op [OK].

6. “Bijwerken...” verschijnt. Wacht 1 of 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

Opmerking

• Als u de helpbestanden opslaat op uw harde schijf, moet u deze rechtstreeks benaderen. Het is niet mogelijk een koppeling hiernaar op te nemen via de Help-knop (PictogramafbeeldingPictogramafbeelding).