Papiersoorten van gebruikers aan lades toekennen

Voordat u gaat afdrukken, stelt u het papier dat is geregistreerd als papiertype gebruiker in voor de papierlade en stelt u vervolgens het reeds geregistreerde papiertype in. Papiertypen kunnen worden ingesteld vanuit Web Image Monitor of vanaf het bedieningspaneel van de printer.

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

Voor details over inloggen, zie Printerconfiguratie-schermen met een internetbrowser weergeven.

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Klik onder "Apparaatinstellingen" op [Papier] en wijzig dan indien nodig de instellingen.

4Selecteer [Papiertype gebruiker] voor de papierlade die u wilt gebruiken en selecteer dan het geregistreerde papiertype.

5Klik op [OK].

6Klik op [Uitloggen].

7Sluit Web Image Monitor af.