Namen aan papiersoorten toekennen

Belangrijk

• Het kan zijn dat het printerstuurprogramma de papiernaam niet correct toont als deze is geregistreerd in een niet ondersteunde taal.

• Mogelijk wordt de naam van het papiertype niet correct weergegeven op het bedieningspaneel als bij het registreren niet-alfanumerieke tekens zijn gebruikt (oftewel andere tekens dan a-z, A-Z of 0-9).

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

Voor details over inloggen, zie Printerconfiguratie-schermen met een internetbrowser weergeven.

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Onder "Apparaatinstellingen" klikt u op [Papiertype gebruiker] en wijzigt u de instellingen naar wens.

4Voer een beschrijvende naam in, zodat u de papiersoort makkelijker herkent in "Papiernaam".

5Selecteer een geschikt papiertype uit de lijst "Papiertype".

6Klik op [OK].

7Klik op [Uitloggen].

8Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• U kunt maximaal acht papiertypes gebruiker registreren.