Een afdrukbestand verzenden met Mac OS X

1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Selecteer [Takenlogboek] in het pop-upmenu en configureer de volgende instelling:

• Gebruiker-ID:

Voer een gebruiker-ID in.

• Taaksoort:

Selecteer een taaksoort.

Selecteer [Testafdruk] om het document als een testafdrukbestand op te slaan.

Selecteer [Beveiligde afdruk] om het document als een beveiligd afdrukbestand op te slaan.

Selecteer [Uitgestelde afdruk] om het document als een uitgesteld afdrukbestand op te slaan.

Selecteer [Opgeslagen afdruk] om het document in de printer op te slaan en het later met behulp van het bedieningspaneel af te drukken.

Selecteer [Opslaan en Afdrukken] om het document tegelijkertijd op te slaan en af te drukken.

• Wachtwoord:

Voer een wachtwoord in als u een beveiligd afdrukbestand opslaat.

Voer waar nodig een wachtwoord in bij het opslaan van een opgeslagen afdrukbestand.

• Bestandsnaam:

Als u een uitgesteld of opgeslagen afdrukbestand opslaat, geef dan wanneer nodig een bestandsnaam op.

3Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig.

4Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.