Scherm afdruktaak

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u in het beginscherm op [Afdrtkn] drukt, wordt er een scherm weergegeven waarin u gevraagd wordt het soort afdruktaak te selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Nadat u een type geselecteerd heeft, kunt u de afdrukbestanden in de lijst selecteren door te drukken op:

Scherm Taaklijst

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. Het type afdruktaak

Geeft het type afdruktaak dat u selecteert weer.

2. Paginanummer

Geeft het huidige paginanummer weer. Druk op [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ] om de volgende en vorige pagina weer te geven.

3. Weergave gebruikers-ID, datum/tijd en bestandsnaam

• Gebruikers-ID toont de gebruikers-ID die door het printerstuurprogramma ingesteld is.

• Datum en tijd is de tijd waarop de afdruktaak op de printer opgeslagen was.

• Bestandsnaam toont de naam van het bestand. In het geval van een beveiligde afdruktaak wordt er echter "****" weergegeven in plaats van de bestandsnaam.

4. [Afdrukken]

Drukt een geselecteerd bestand af.

5. [Wijzigen]

Wijzigt of wist een wachtwoord van een bestand als een wachtwoord ingesteld is. Om het wachtwoord van een beveiligde/opgeslagen afdruktaak te wijzigen, drukt u op [Wijzigen], voert u het huidige wachtwoord in en vervolgens het nieuwe wachtwoord in het bevestigingsscherm. Als u het wachtwoord voor de Opgeslagen afdruktaak wilt wissen, druk dan op [Wijzigen], voer het huidige wachtwoord in en druk vervolgens op [OK] in het bevestigingsscherm. U laat hierbij het invoer-/bevestigingsvak voor het nieuwe wachtwoord blanco.

U kunt ook wachtwoorden instellen voor de opgeslagen afdrukbestanden die momenteel geen wachtwoord hebben.

6. [Verw.]

Verwijdert een geselecteerd bestand.

Opmerking

• U kunt [Wijzigen] alleen gebruiken om een wachtwoord in te stellen of te wissen wanneer er Opgesl. afdruk-bestanden in de printer staan.

Scherm gebruikers-ID

Genummerde afbeelding van bedieningspaneel

1. Het type afdruktaak

Geeft het type afdruktaak dat u selecteert weer.

2. Paginanummer

Geeft het huidige paginanummer weer. Druk op [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ] om de volgende en vorige pagina weer te geven.

3. Gebruikers-ID

• Gebruikers-ID toont de ID van de gebruiker die het geselecteerde type bestanden op heeft geslagen.

• De gebruikers-ID die door het printerstuurprogramma ingesteld is, wordt weergegeven.

4. [All Afdr]

Drukt alle bestanden af die door de gebruiker wiens gebruikers-ID geselecteerd is, opgeslagen zijn.

5. [Tklijst]

Schakelt het scherm over naar het scherm [Tklijst].

Geeft alleen de afdruktaken van de geselecteerde gebruiker weer.

Opmerking

• Het scherm wordt niet bijgewerkt als een nieuw bestand wordt opgeslagen terwijl de lijst met opgeslagen bestanden wordt getoond. Om het scherm bij te werken, drukt u op de [Menu]- of [Escape]-knop om terug te keren naar het beginscherm en vervolgens drukt u weer op [Afdrtkn].

• Als er een groot aantal afdruktaken op de printer opgeslagen is, kan het verwerken tijdelijk langzaam verlopen, afhankelijk van de functies die gebruikt worden.