Watermerken

U kunt deze functie gebruiken om documenten met een tekstwatermerk af te drukken. U kunt slechts een soort watermerk per keer opgeven.

Soorten watermerken

De volgende vooraf ingestelde tekstwatermerken zijn beschikbaar:

Voor Windows:

VERTROUWELIJK

SPOED

ONTWERP

ORIGINEEL

KOPIE

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Voor Mac OS X

VERTROUWELIJK

KOPIE

ONTWERP

DEFINITIEF

ARCHIEF KOPIE

Proefafdruk

Topgeheim

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

Afbeelding van watermerk

U kunt een aangepast watermerk maken en toepassen. Voor meer informatie over het aanmaken van een nieuw watermerk, zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma.

Opmerking

• Voor informatie over het instellen van de watermerkfunctie met behulp van het PCL 6-printerstuurprogramma of het PostScript 3-printerstuurprogramma voor Windows, zie Effecten.

• Voor meer informatie over het instellen van de watermerkfunctie met het PCL 5c-printerstuurprogramma, zie Watermerken.

• Voor meer informatie over het instellen van de watermerkfunctie met het PostScript 3-printerstuurprogramma voor Mac OS X, zie Printereigenschappen.