1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

3Klik in het veld "Menu:" op het pictogram [Effecten] en configureer de volgende instellingen:

• Watermerk afdrukken

Geef aan of u een watermerk wilt afdrukken. Selecteer dan het watermerk in de lijst "Watermerken:". Raadpleeg voor meer informatie Watermerken.

Raadpleeg de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het bewerken van watermerken.

• Voorkomen van onbevoegd kopiëren

Geef aan of u de functie Onbevoegd kopiëren voorkomen wilt gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie Documenten die niet gekopieërd mogen worden.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

4Klik op [OK].

5Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.