Watermerken

1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Klik op het tabblad [Watermerken] en configureer de volgende instellingen:

• Watermerk

Selecteer een watermerk voor het instellen van de watermerkfunctie. Raadpleeg voor meer informatie Watermerken.

Raadpleeg de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor meer informatie over het bewerken van watermerken.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

3Klik op [OK].

4Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.