Voorzorgsmaatregelen bij afdrukken in zwart-wit

Sommige applicaties kunnen grijswaarden of een zwart-wit gebied van een document herkennen als kleurenafbeelding. Daarom kan dit document worden afgedrukt in vier kleuren (CMYK) en als zodanig op de rekening komen. Om ervoor te zorgen dat documenten in zwart-wit worden afgedrukt, selecteert u [Gebruikersinstelling] in de lijst "Afbeeldingsinstellingen:" in het menu [Afdrukkwaliteit] en selecteert u vervolgens [K (Zwart)] in de lijst "Grijsreproductie:". Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.