Afdrukken met Windows (PCL 6/PostScript 3)

Belangrijk

• De standaardinstelling is dubbelzijdig afdrukken. Als u op slechts één kant wilt afdrukken, selecteert u [Uit] voor de duplexinstelling.

• Indien u een afdruktaak via USB 2.0 stuurt terwijl de printer zich in de Energiespaarstand of de Slaapstand bevindt, kan er mogelijk een foutmelding verschijnen na voltooiing van de afdruktaak. Als dit het geval is, controleer dan of het document afgedrukt is.

1Nadat u een document hebt aangemaakt, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de oorspronkelijke toepassing van het document.

Voor meer informatie over het weergeven van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren], zie Het dialoogvenster met afdrukvoorkeuren weergeven in een toepassing.

2Zorg ervoor dat u het tabblad [Snelkeuzes] heeft geselecteerd.

3Configureer de volgende instellingen:

• Job type:

Selecteer [Normale afdruk].

• Documentformaat:

Selecteer het formaat van het document.

• Richting:

Selecteer de afdrukrichting van het document.

• Invoerlade:

Selecteer de papierlade waarin het papier zit waarop u wilt afdrukken.

Als u [Automatische ladekeuze] selecteert, wordt de papierlade automatisch geselecteerd aan de hand van het opgegeven papierformaat en -type.

• Papiersoort:

Selecteer het soort papier dat in de papierlade zit.

• Kleur/Zwart en wit:

Selecteer [Kleur] voor kleurenafdrukken en [Zwart-wit] voor zwart-witafdrukken.

• Kopieen:

Geef het aantal afdrukken op.

Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig. Zie de helpfunctie van het printerstuurprogramma voor verdere informatie.

U kunt afdrukfuncties eenvoudig instellen op het tabblad [Uitgebreide Instelling]. Raadpleeg voor meer informatie Handige afdrukfuncties.

4Klik op [OK].

5Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

Opmerking

• Als [Kleur] in de lijst "Kleur/Zwart-wit:" wordt geselecteerd, kunt u afdrukken met behulp van het speciale kleurenpalet dat geschikt is voor slechtziende gebruikers. Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling] als u deze functie wilt gebruiken. Klik op het menu [Afdrukkwaliteit] in het venster "Menu:" en selecteer vervolgens [Aan] in de lijst "Color Universal Design kleurenpalet:".