Papier met vaste afdrukrichting of dubbelzijdig papier plaatsen

Het kan zijn dat er niet goed wordt afgedrukt op papier met een vaste afdrukrichting (van boven naar onder) of op dubbelzijdig papier (bijvoorbeeld briefpapier, geperforeerd papier of gekopieerd papier). Dit hangt af van de manier waarop het papier is geplaatst.

Instellingen maken op het bedieningspaneel

Geef [Automatische detectie] of [Aan (altijd))] op voor [Instelling Briefhoofd] onder [Apparaatmodi] onder [Afdrukinstellingen] en plaats dan het papier zoals hieronder is aangegeven.

Voor meer informatie over de briefhoofdinstelling, zie Afdrukinstellingen.

Papierrichting

De betekenis van de pictogrammen is als volgt:

Pictogram

Betekenis

Afbeelding van papierrichting

Leg of plaats papier met de bedrukte zijde naar boven.

Afbeelding van papierrichting

Leg of plaats papier met de bedrukte zijde naar beneden.

Afdrukzijde

Lade 1 – 4

Handinvoer

Enkelzijdig

Afbeelding van papierrichting

Afbeelding van papierrichting

Afbeelding van papierrichting

Afbeelding van papierrichting

Dubbelzijdig

Afbeelding van papierrichting

Afbeelding van papierrichting

Afbeelding van papierrichting

Afbeelding van papierrichting

Opmerking

• Om op briefpapier af te drukken wanneer [Instelling briefhoofd] op [Automatische detectie] staat, moet u [Briefhoofd] instellen als papiertype in de instellingen van het printerstuurprogramma.

• Als een afdruktaak halverwege het afdrukken wordt gewijzigd van enkelzijdig naar dubbelzijdig afdrukken, kan de enkelzijdige afdruk na de eerste afdruk op de andere zijde worden afgedrukt. Om ervoor te zorgen dat al het papier in dezelfde richting uitgevoerd wordt, raden wij u aan om verschillende lades op te geven voor enkelzijdige en dubbelzijdige afdruktaken. Let op dat dubbelzijdig afdrukken uitgeschakeld moet worden voor de lade die is opgegeven voor enkelzijdig afdrukken.

• Voor informatie over het maken van dubbelzijdige kopieën, zie Afdrukken op beide zijden van een pagina (dubbelzijdig afdrukken).