HTML-handleidingen installeren en openen

In deze sectie wordt beschreven hoe u de HTML-handleidingen op uw computer installeert en opent.

Voor uw gemak raden we u aan deze handleidingen op uw computer te installeren.

1Plaats de cd-rom in het cd-romstation van uw computer.

2Selecteer een taal en een product en klik vervolgens op [OK].

3Klik op [Handleidingen installeren].

4Installeer de HTML-handleidingen door de scherminstructies op te volgen.

5Als de installatie klaar is, klikt u op [Voltooien].

6Klik op [Afsluiten].

7Open de HTML-handleidingen die u hebt geïnstalleerd.

Als u de handleiding via een pictogram wilt openen, dubbelklikt u op het pictogram op het bureaublad. Als u de handleidingen wilt openen via het menu [Start], gaat u naar [Alle programma's] en vervolgens klikt u op [(productnaam)].

8Klik op de titel van de handleiding die u wilt lezen.

Opmerking

• U heeft beheerdersrechten nodig om de handleidingen te installeren. Log in als beheerder.

• De systeemvereisten voor de installatie van de handleidingen zijn als volgt:

• Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7, Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2

• Minimum beeldschermresolutie: 800 x 600 pixels

• Kunt u een handleiding niet installeren, kopieer dan de map "MANUAL_HTML" naar de harde schijf van uw computer en voer dan "Setup.exe" uit.

• Als u de installatie van de handleiding ongedaan wilt maken, klikt u op [Start], [Alle programma's], [(productnaam)] en verwijdert u vervolgens de gegevens.

• Afhankelijk van de instellingen die tijdens de installatie zijn gedefinieerd, kunnen de menu-mapnamen variëren.

• HTML-handleidingen zijn beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands en Russisch.