De HTML-handleidingen vanaf de cd-rom lezen

In deze sectie wordt beschreven hoe u de HTML-handleidingen vanaf de meegeleverde cd-rom leest.

1Plaats de cd-rom in het cd-romstation van uw computer.

2Selecteer een taal en een product en klik vervolgens op [OK].

3Klik op [HTML-handleidingen lezen].

4Klik op de titel van de handleiding die u wilt lezen.

Opmerking

• Aanbevolen internetbrowsers:

• Internet Explorer 6 of hoger

• Firefox 3.5 of hoger

• Safari 4.0 of hoger

• Als u de HTML-handleidingen op een Macintosh wilt lezen, plaatst u de cd-rom in het cd-romstation en klikt u op [HTML-handleidingen lezen].

• Als JavaScript uitgeschakeld is of niet beschikbaar is in uw browser, kunt u niet zoeken in de HTML-documentatie of bepaalde knoppen niet gebruiken.

• HTML-handleidingen zijn beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands en Russisch.