De PDF-handleidingen vanaf de cd-rom lezen

In deze sectie wordt beschreven hoe u de PDF-handleidingen op de meegeleverde cd-rom leest.

Bestandspad

De handleidingen staan in de volgende map op de cd-rom:

MANUAL_PDF\(language)

1Plaats de cd-rom in het cd-romstation van uw computer.

2Selecteer een taal en een product en klik vervolgens op [OK].

3Klik op [PDF handleidingen lezen].

Opmerking

• Om de PDF handleidingen te kunnen bekijken moet Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader op uw computer zijn geïnstalleerd.

• Als u de PDF-handleidingen op een Macintosh wilt lezen, plaatst u de cd-rom in het cd-romstation en klikt u op [PDF handleidingen lezen].