Een apparaat op de USB-hostinterface van de printer aansluiten

In dit deel wordt uitgelegd hoe u een apparaat aansluit op de USB-hostinterface van de printer.

VOORZICHTIG

• Voor gebruikers buiten Noord-Amerika: goed afgeschermde en geaarde kabels en stekkers moeten voor aansluiting op een hostcomputer (en/of randapparatuur) worden gebruikt om in overeenstemming te zijn met de stralingslimieten.

• Voor gebruikers in Noord-Amerika: Goed afgeschermde en geaarde kabels en aansluitingen moeten voor aansluitingen met een host-computer (en/of randapparatuur) worden gebruikt om in overeenstemming te zijn met de FCC-uitstootlimiet.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat de stroom uitgeschakeld is bij het aansluiten van het kaartverificatieapparaat. Zorg ervoor dat de printer en de digitale camera aanstaan bij het aansluiten van een digitale camera.

1Zorg ervoor dat de stroom uitgeschakeld is.

2Verwijder de klep voor de kabels.

Illustratie achterzijde van de printer

3Sluit een uiteinde van het USB-interfaceapparaat aan op de USB-poort A van de printer.

Als u een USB-interfacekabel gebruikt, sluit dan het andere uiteinde ervan aan op een apparaat zoals een kaartverificatieapparaat.

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

4Plaats de klep over de kabelaansluiting.

Illustratie achterzijde van de printer

Opmerking

• Deze printer wordt niet met een USB-interfacekabel geleverd. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor de printer (connector) en het apparaat koopt.

• Gebruik een kabel van vijf meter of korter die de USB-hostinterface ondersteunt.

• Controleer het type stekker voordat u deze aansluit.

• Trek niet met kracht aan de aangesloten kabel. Controleer of de kabel juist is aangesloten. Anders kan deze losraken of kan er iemand over struikelen.

• Het gebruik van een kabel met enkele stekkers of convertors kan leiden tot een onjuiste verbinding.

Verwante onderwerpen

Digitale camera-aansluiting