Aansluiten op de USB-interface (type B)

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de USB 2.0 (type B) interfacekabel moet aansluiten op de USB 2.0-poort.

VOORZICHTIG

• Voor gebruikers buiten Noord-Amerika: goed afgeschermde en geaarde kabels en stekkers moeten voor aansluiting op een hostcomputer (en/of randapparatuur) worden gebruikt om in overeenstemming te zijn met de stralingslimieten.

• Voor gebruikers in Noord-Amerika: Goed afgeschermde en geaarde kabels en aansluitingen moeten voor aansluitingen met een host-computer (en/of randapparatuur) worden gebruikt om in overeenstemming te zijn met de FCC-uitstootlimiet.

Belangrijk

• Als de hoofdstroomschakelaar ingeschakeld is, schakel deze dan uit.

1Zorg ervoor dat de stroom uitgeschakeld is.

2Verwijder de klep voor de kabels.

Illustratie achterzijde van de printer

3Sluit een USB 2.0 (Type B) interfacekabel aan op de USB-poort B.

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

4Sluit het andere uiteinde aan op de USB 2.0-poort van de hostcomputer.

5Plaats de klep over de kabelaansluiting.

Illustratie achterzijde van de printer

Opmerking

• Deze printer wordt niet met een USB-interfacekabel geleverd. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor de printer (connector) en uw computer koopt.

• Gebruik een kabel van vijf meter of korter die de USB 2.0 (type B) interface ondersteunt.

• Controleer het type stekker voordat u deze aansluit.

• Trek niet met kracht aan de aangesloten kabel. Controleer of de kabel juist is aangesloten. Anders kan deze losraken of kan er iemand over struikelen.

• Het gebruik van een kabel met enkele stekkers of convertors kan leiden tot een onjuiste verbinding.