Digitale camera-aansluiting

Deze printer ondersteunt direct afdrukken, waarmee u foto's die gemaakt zijn met een digitale camera direct kunt afdrukken door de camera op de computer aan te sluiten. Hieronder wordt uitgelegd hoe u de printer kunt aansluiten op een digitale camera.

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

Belangrijk

• Voor deze functie heeft u de kaart voor rechtstreeks afdrukken vanaf camera's nodig.

• Zorg ervoor dat uw digitale camera PictBridge ondersteunt.

• Gebruik de USB-kabel die bij uw digitale camera is meegeleverd.

1Zorg ervoor dat de printer en uw digitale camera zijn ingeschakeld.

2Verwijder de klep voor de kabels.

3Sluit de USB-interfacekabel aan op USB-poort A van de printer en op uw digitale camera.

4Als er geen digitale camera wordt aangesloten op de printer, berg dan de USB-kabel op een plek op waar deze niet wordt beschadigd.