In- en uitschakelen van communicatieprotocollen

Volg de volgende procedure om de communicatieprotocollen (HTTP/HTTPS), die gebruikt worden door uitgebreide eigenschappen, te selecteren.

1Ga naar het configuratiemenuscherm op Web Image Monitor.

2Klik in "Instellingen Uitgebreide eigenschap" op [Beheerder toepassingen].

Voor meer details over de items in het scherm Beheerdertoepassingen, zie "Het scherm Beheerdertoepassingen".

3Selecteer in "Instellingen Web Service" om [HTTP] of [HTTPS] in of uit te schakelen.

Webbrowser-schermillustratie

[HTTP] en [HTTPS] kunnen niet tegelijkertijd uitgeschakeld worden.

4Klik op [Toepassen].

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

5Klik op [OK].

6Klik op [Terug].

Opmerking

• Om [Beheerdertoepassingen] in te stellen, moet u inloggen als beheerder. Voor meer details, zie "Inloggen als beheerder".