Prioriteiten instellen

U kunt alleen prioriteit geven aan geavanceerde eigenschappen van het Type-J.

Als er reeds verschillende geavanceerde eigenschappen van het Type-J geïnstalleerd zijn, kunt u de prioriteit van hun activering instellen.

1Open het scherm met het configuratiemenu in Web Image Monitor.

2Klik in "Instellingen Uitgebreide Eigenschap" op [Startup instelling].

Er verschijnt een lijst met alle geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

3Selecteer de geavanceerde eigenschap van Type-J waarvan u de prioriteit wilt activeren. Klik op het cirkeltje naast de eigenschap in de lijst onder "Selectie".

Webbrowser-schermillustratie

4Klik op [Prioriteit/Annuleren].

Webbrowser-schermillustratie

"In de lijst verschijnt Prioriteit" bij de "Prioriteit" voor de geselecteerde Type-J uitgebreide eigenschap.

Webbrowser-schermillustratie

Opmerking

• Als u een "Prioriteit" wilt annuleren, selecteer dan de geavanceerde eigenschap van Type-J waarbij "Prioriteit" is ingesteld, en klik vervolgens op [Prioriteit/Annuleren].