Geavanceerde eigenschappen stopzetten

Normaal is het niet nodig om geavanceerde eigenschappen te stoppen.

Geavanceerde eigenschappen die nodig zijn voor de communicatie met de server kunnen soms worden stopgezet als de server gedeactiveerd wordt.

1Open het scherm met het configuratiemenu in Web Image Monitor.

2Klik in "Instellingen Uitgebreide Eigenschap" op [Startup instelling].

Er wordt een lijst weergegeven met de geïnstalleerde geavanceerde eigenschappen.

3Selecteer de uitgebreide eigenschappen die u wilt stoppen met de status "Bezig met Startup", "Uitstellen" of "Wachten". Klik op het cirkeltje naast de eigenschap in de lijst onder "Selectie".

Webbrowser-schermillustratie

4Klik op [Startup/Stop].

Webbrowser-schermillustratie

Afhankelijk van het type en de status van de geavanceerde eigenschappen die u selecteert, reageert het apparaat als volgt:

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1

• Als "Onderbreken" wordt weergegeven:

"Status" verandert in "Stoppen". De geavanceerde eigenschappen worden stopgezet en worden onbruikbaar.

• Als "Start-up" wordt weergegeven:

"Status" verandert in "Stoppen". De geavanceerde eigenschappen worden stopgezet en worden onbruikbaar.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C*2

• Als "Wachten" wordt weergegeven:

"Status" verandert in "Stoppen". De geavanceerde eigenschappen worden stopgezet en worden onbruikbaar.

• Als "Start-up" wordt weergegeven:

"Status" verandert in "Beëindigen".

Nadat u het apparaat opnieuw opstart, verandert de "Status" in "Stoppen". De geavanceerde eigenschappen worden stopgezet en worden onbruikbaar.

Als u opnieuw op [Startup/Stop] klinkt zonder het apparaat opnieuw op te starten, verandert de "Status" opnieuw in "Bezig met Startup".

*1 Embedded Software Architecture-applicatie (Java-versie)

*2 Embedded Software Architecture-applicatie (C-versie)

5Klik op [Terug].

Opmerking

• Als "Beëindigen" is weergegeven, verandert de "Status" in "Stoppen" nadat u het apparaat opnieuw opstart. De geavanceerde eigenschappen worden stopgezet en worden onbruikbaar.