Verschillende typen uitgebreide eigenschappen

Geavanceerde eigenschappen zijn onderverdeeld in twee types: Type-J*1 en Type-C*2, afhankelijk van de ontwikkelingsomgeving.

Geavanceerde eigenschappen van Type-J*1

Dit zijn eigenschappen (applicaties) die zijn ontwikkeld met Java.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C*2

Dit zijn eigenschappen (applicaties) die werden ontwikkeld met behulp van C-programmeertaal.

U kunt zien welk type uitgebreide eigenschappen gebruikt worden in de kolom "Type" van de lijst die wordt weergegeven in het bedieningsscherm van Web Image Monitor.

Webbrowser-schermillustratie

Voor meer details, zie "Bedieningsschermen van Web Image Monitor".

*1 Embedded Software Architecture-applicatie (Java-versie)

*2 Embedded Software Architecture-applicatie (C-versie)