Laite ei vastaa

Tarkista porttiasetukset sekä laitteen ja tietokoneen välinen yhteys alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1Tarkista, että laitteeseen on kytketty virta.

2Tarkista, että tietokone ja laite on kytketty oikein toisiinsa USB-kaapelilla.

3Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet].

Windows Vista- tai Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmässä, napsauta [Ohjauspaneeli]. Valitse sitten [Laitteisto ja äänet] ja seuraavaksi [Tulostimet].

Windows XP -käyttöjärjestelmässä napsauta [Tulostimet ja faksit].

Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä, valitse [Asetukset] ja napsauta [Tulostimet ja faksit].

4Napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja napsauta sitten [Ominaisuudet: Tulostin].

Windows Vista/XP- tai Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmässä, napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja napsauta sitten [Ominaisuudet].

5Napsauta [Portit]-välilehteä.

6Tarkista, että USB on valittu [Tulosta seuraaviin portteihin:] -listasta.