LPR-portin käyttäminen

Tässä kerrotaan, miten tulostinohjain asennetaan (TCP/IP) ja miten LPR-portin asetukset tehdään.

Tärkeää

• Asennukseen vaaditaan pääkäyttäjän oikeudet. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

1Aseta cd-levy asemaan.

Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3Napsauta [PCL/RPCS Raster -tulostinohjain] tai [Tulostinohjain].

4Lue koko käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen ehdot, valitse [Hyväksyn sopimusehdot.] ja napsauta sitten [Seuraava >].

5Valitse haluamasi ohjelma ja valitse [Seuraava >]. (SG 3110SFNw)

Valitse [Yhdistä tulostinporttiin tai lähiverkkoon] ja napsauta [Seuraava >]. (SG 3100SNw)

• Voit etsiä tulostimia automaattisesti valitsemalla [Hae tulostimia automaattisesti] ja noudattamalla annettuja ohjeita.

• Jos etsit tulostinta IP-osoitteen perusteella, valitse [Etsi tulostimia IP-osoitteella] ja noudata annettuja ohjeita.

• Jos et etsi tulostinta, valitse [Älä hae]. Tässä esimerkissä valinta on [Älä hae].

6Valitse käytettävän tulostimen malli.

7Katso tulostinasetukset napsauttamalla [+].

8Napsauta [Portti:] ja sen jälkeen [Lisää].

9Valitse [LPR-portti] ja sitten [OK].

Jos vaihtoehtoa [LPR-portti] ei näy, asenna Windowsin ohjeiden mukaisesti.

10Kirjoita laitteen IP-osoite [Lpd-palvelimen nimi tai osoite] -ruutuun.

11Kirjoita "lp" [Lpd-palvelimen nimi tai osoite] -ruutuun ja napsauta sitten [OK].

12Määritä tarvittaessa oletustulostin.

13Määritä tarvittaessa tulostimen jakamisasetukset.

14Napsauta [Jatka].

Tulostinohjaimen asennus käynnistyy.

15Jos haluat määrittää tulostimen alkuasetukset, napsauta [Aseta nyt] tai [OK].

16Määritä alkuasetukset ja napsauta [OK].

17Valitse, avataanko tilaseuranta automaattisesti, ja napsauta [Seuraava >].

18Napsauta [Valmis].

Jos valintaikkunassa kysytään haluatko käynnistää tietokoneen uudelleen, valitse [Kyllä, käynnistä heti uudelleen.] ja napsauta [Valmis].

Huom.

• Jos Windows antaa asennuksen aikana suojausvaroituksen, älä välitä siitä vaan jatka asennusta.

• Saat ilmoituksen, jos laitteeseen on asennettu uudempi tulostinohjainversio. Tässä tapauksessa tulostinohjainta ei voi asentaa automaattisesti. Katso Ilmoitukset asennuksen aikana.