Tilaseuranta ei avaudu

Jos jaetun tulostimen Tilaseuranta ei avaudu, tarkista seuraavat:

Ovatko jakoasetukset oikein?

• Tarkista tulostimen jakoasetukset. Tulostinohjaimen on oltava asennettuna myös tietokoneelle.

Katso Tulostimen jakaminen, Käyttäminen Windows-verkkotulostimena.

• Jos tulostinpalvelimelle on asennettu Windows-palomuuri, määritä palomuurin poikkeukset ennen Tilaseurannan käyttämistä.

1. Napsauta Windowsin palomuurin valintaikkunassa [Poikkeukset]-välilehteä ja valitse sitten [Tiedostojen ja tulostimien jakaminen] -valintaruutu.

2. Napsauta [Lisää portti...], varmista, että valittuna on [TCP], ja näppäile sitten 55665 kohtaan [Portin numero].