Perussäätö

Säätää tulostuspäät. Säädä päät, jos tulostetut viivat ovat pystysuorassa vinoja tai värit suttuisia.

Voit tarkistaa säätöarvot tulostamalla testikuviot asetuksilla "Nopeus", "Vakio", "Laatu" ja "Kuori".

Jos testikuviossa on useita viivoja, tarkista jokaisen viivan säätöarvot ja säädä päiden asentoa. Kun säätöarvo on "0", säätöä ei tarvita. Säädä kaikki viivat niin, että niiden säätöarvot ovat "0".

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Huolto] ja paina sitten [OK].

5Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Perussäätö] ja paina sitten [OK].

6Valitse kohteen tarkkuudet painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

7Paina [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä.

Kuva MV- tai värikäynnistysnäppäimestä

Tulostuspään kohdistuksen testikuvio tulostetaan.

8Määritä säätöarvot valitsemalla haalein neliö (lähimpänä valkoista). Voit myös valita ruudun, jonka sisällä viivat limittyvät ja muodostavat yhden värin.

kuva perustilasta

Yhdistyneet kaksiväriset viivat muodostavat ruutuja ja viivan limittymisestä johtuen (valkoiset) alueet viivojen välissä maalataan ja ne näyttävät tummemmilta. Joskus viivojen värit ovat samanlaiset.

Tämän kuvan säätöarvo on "-2". Tarkista kaikki säätöarvot.

• Jos et voi määrittää säätöarvoa, valitse neliö joka on suorimpien rivien välissä.

kuva perustilasta

Jokainen pystyrivi muodostuu ylemmästä ja alemmasta osasta. Jos tulostuspäätä ei ole asetettu oikein, pystyrivi näkyy kahtena irrallisena rivinä, joten rivi näyttää huonosti kohdistetulta.

• Jos et voi edelleenkään määrittää säätöarvoa, paikallista neliö joka on kahden rinnakkaisen neliön välissä ja joiden rivit ovat symmetriset. Rinnakkaisten neliöiden etäisyys voi olla yksi tai kaksi neliötä kummalla puolella tahansa (sijannit ±1 tai ±2).

Kuvan säätöarvo on "-1".

kuva perustilasta

9Paina [Säädä].

Jos "Laatu" tai "Kuori" on valittuna, mene kohtaan 11.

10Valitse säädettävät kohdat ja paina [OK].

11Syötä säätöarvot kohdasta 8 ja paina [OK].

12Paina [Poistu].

13Paina [Poistu].