Huuhdo tulostuspäät

Voit puhdistaa tulostuspäät perusteellisesti seuraavalla tavalla. Koska tulostuspään huuhtelu kuluttaa enemmän väriainetta kuin puhdistus, tee se vain, jos puhdistus ei riitä.

Kun värikasetti on tyhjä, vaihda se ilman tulostuspäiden puhdistusta. Kun värikasetti on vaihdettu, tulostuspäät puhdistetaan automaattisesti.

Tärkeää

• Älä sammuta laitetta tulostuspään puhdistuksen aikana. Jos laite sammutetaan tulostuspään puhdistuksen aikana, on aloitettava alusta.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Huolto] ja paina sitten [OK].

5Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Huuhdo tulostuspäät] ja paina sitten [OK].

6Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi sopivan värisen tulostuspään.

7Tarkista kohta painamalla [Oikea nuolinäppäin] ja paina sitten [OK].

Jos haluat puhdistaa kaikki tulostuspäät, valitse [Kaikki tul.päät].

Jos haluat puhdistaa mustan ja syaanin tulostuspään, valitse [Tulostuspää 1].

Jos haluat puhdistaa keltaisen ja magentan tulostuspään, valitse [Tulostuspää 2].

8Paina [Kyllä].

Kirjoituspäiden huuhtelu alkaa.

9Paina [Poistu].

10Paina [Poistu].