Virheilmoitukset

Add ink: KCMY
See instructions in front
cover to replace ink
cartridge.

Väriaine on loppunut.

Asenna uusi värikasetti.

Katso Värikasetin vaihtaminen.

Bypass tray is not set.
Set bypass tray correctly.

Ohisyöttötasoa ei ole asennettu oikein.

Aseta se kunnolla paikalleen.

Katso Ohisyöttötason asentaminen ja irrottaminen, Ei paperia/Kasettia ei löydy (ohisyöttötaso).

Communication Error:
(####)

Yhteys katkesi faksin lähetyksen tai vastaanoton aikana.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

Communication Error:
#### Server

Yhteys FTP-, LDAP-, POP3-, SMB- tai SMTP-palvelimeen tai USB-muistiin katkesi tietojen lähetyksen tai vastaanoton aikana.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

Cannot connect to
#### server.

Laite ei saa yhteyttä FTP-, LDAP-, POP3-, SMB- tai SMTP-palvelimeen.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

Cannot obtain IP address
from #### server.

Laite ei saa IP-osoitetta FTP-, LDAP-, POP3- tai SMTP-palvelimelta.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

Cannot specify the number
that group has been
programmed.

Yritit syöttää kohteen, mutta kohteeksi valittiin ryhmävalinta.

Peruuta ryhmävalinta.

Duplex unit cover is open.
Close duplex unit cover.

Kaksipuoleisyksikön kansi on auki.

Sulje kaksipuoleisyksikön kansi.

Katso Kansi auki.

Duplex unit is not set.
Set duplex unit correctly.

Kaksipuoleisyksikköä ei ole asennettu oikein.

Aseta kaksipuoleisyksikkö kunnolla paikalleen.

Katso Kaksipuoleisyksikköä ei löydy.

Exceeded max. email
size. Sending email has
been cancelled.

Laite ei voi lähettää sähköpostia, sillä sähköpostin koko ylittää enimmäiskokorajoituksen.

Exceeded maximum memory
capacity.

Laitteen muistissa ei ole tarpeeksi tilaa faksin vastaanottamiseksi.

Exceeded max. memory
capacity. Do you want to
send the scanned data?

Laitteen muistissa ei ole tarpeeksi tilaa faksin lähettämiseksi.

• Muuta tarkkuusasetusta ja yritä lähettää/vastaanottaa faksi uudelleen.

Katso Tarkkuuden määrittäminen.

• Vähennä alkuperäisten lukumäärää.

Exceeded max. number of
registrations.

Syötetyn faksikohteen numeroiden määrä ylittää enimmäismäärärajoituksen.

Tarkista onko syötetyssä faksikohteessa virhe.

Failed to Connect:
#### Server

Yhteyden saaminen epäonnistui: FTP, LDAP, POP3, SMB, SMTP-palvelin tai USB-muisti.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

FTP Server Error

Laitteesta lähetettyjä tietoja ei ole tallennettu FTP-kansioon.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

Indep. Ink Cartridge

Laitteessa on käytetty muita kuin laitevalmistajan värikasetteja.

Muiden kuin laitevalmistajan tai uudelleen täytettyjen värikasettien käyttö voi heikentää tulostuslaatua tai aiheuttaa toimintavirheitä.

Käytä ainoastaan valmistajan alkuperäisiä värikasetteja.

Katso Suositellut kulutustarvikkeet.

Indep. Ink Cartridge: KCMY
See instructions in front
cover to replace ink
cartridge.

Laitteessa on käytetty muita kuin laitevalmistajan värikasetteja.

Muiden kuin laitevalmistajan tai uudelleen täytettyjen värikasettien käyttö voi heikentää tulostuslaatua tai aiheuttaa toimintavirheitä.

Käytä ainoastaan valmistajan alkuperäisiä värikasetteja.

Katso Suositellut kulutustarvikkeet.

Ink Collector Almost Full

Hukkavärisäiliö on täyttymässä.

Varmista, että uusi hukkavärisäiliö on saatavilla.

Jos värikasetista on loppumassa väriaine kun hukkavärisäiliö on melkein täynnä, hälytysvalo vilkkuu ja näytölle tulee ilmoitus, jossa kerrotaan värin olevan vähissä.

Ink collctr. unit is full.
Replace ink collctr. unit.

Hukkavärisäiliö on täynnä.

Vaihda hukkavärisäiliö.

Katso Hukkavärisäiliön vaihtaminen.

Ink collector unit is
not set.
Set ink collector unit
correctly.

Hukkavärisäiliö on asennettu väärin.

Aseta hukkavärisäiliö oikein paikalleen.

Katso Hukkavärisäiliötä ei löydy.

Internal Unit Almost Full

Sisäinen yksikkö on osa, jonka vaihdosta huolehtii huolto.

Lisätietoja sisäisen yksikön vaihtamisesta saat myynti- tai huoltoedustajaltasi.

Invalid Password:
#### Server

FTP-, LDAP-, POP3-, SMB- tai SMTP-palvelinyhteyttä varten syötetty salasana on virheellinen.

Kirjoita oikea salasana ylös ja säilytä se hyvin tallessa myöhempää käyttöä varten.

Low Ink Remaining: KCMY

Väriaine loppuu pian.

Tarkista, että käytettävissä on uusi kuvake-kuvakkeen ilmoittama värikasetti.

Memory is full.

Muisti on täynnä.

Vähennä alkuperäisten lukumäärää ja yritä tulostaa tai kopioida uudelleen.

Memory of SMTP server
is full.

SMTP-palvelimen muisti on täyttynyt sähköpostin lähetyksen aikana.

Memory of USB device
is full.

USB-laitteen kapasiteetti on saavutettu.

No destination is
programmed in the
specified number.

Painoit pikavalintanäppäintä, mutta näppäimelle ei ole tallennettu yhtään kohdetta.

Voit faksata nopeammin tallentamalla kohteet pikavalintanäppäimiin.

Katso Faksikohteen valinta.

Original Misfeed
Remove paper then
press Start key.

Väärin syötetty alkuperäinen tai paperitukos syöttölaitteen sisällä.

• Poista juuttunut alkuperäinen ja aseta uusi alkuperäinen syöttölaitteeseen.

• Tarkista, että alkuperäiset soveltuvat skannattaviksi.

• Avaa ja sulje syöttölaitteen kansi.

Katso Paperitukoksen poistaminen syöttölaitteesta.

Out of paper.
Load paper in Tray #.

Paperikasetista (kasetti 1, 2 tai 3) on loppunut paperi.

Laita paperikasettiin lisää paperia.

Katso Ei paperia/Kasettia ei löydy (kasetti 1), Ei paperia/Kasettia ei löydy (kasetti 2/3).

Over Current Protection
Remove the USB device
and turn power off/on.

Ylijännitesuoja on toiminnassa. Irrota USB-laitteet, sammuta virta ja kytke takaisin.

Paper Misfeed: Bypass Tray
Reset Paper.

Väärin syötetty paperi tai paperitukos ohisyöttötasolla.

Poista paperitukos ohisyöttötasolta.

Katso Paperitukoksen poistaminen ohisyöttötasolta.

Paper Misfeed: Duplex Unit
Remove paper.

Väärin syötetty paperi tai paperitukos kaksipuoleisyksikössä.

Avaa kaksipuoleisyksikön kansi tai irrota yksikkö ja poista paperitukos.

Katso Paperitukos kaksipuoleisyksikössä.

Paper Misfeed: Guide Board
Remove paper.

Väärin syötetty paperi tai paperitukos takakannessa tai kaksipuoleisyksikössä.

Avaa takakansi tai irrota kaksipuoleisyksikkö ja poista paperitukos.

Katso Paperitukos kaksipuoleisyksikössä ja kasetissa 2/3.

Paper Misfeed:Int. Path
Remove misfed paper and
press [FormFeed].

Väärin syötetty paperi tai paperitukos skanneriyksikössä.

Avaa skanneriyksikkö, poista paperitukos ja paina [FormFeed].

Katso Paperitukoksen poistaminen skanneriyksiköstä.

Paper Misfeed: Int. Path
Press [FormFeed].

Väärin syötetty paperi tai paperitukos skanneriyksikössä.

Poista paperitukos ja paina [FormFeed].

Katso Paperitukoksen poistaminen skanneriyksiköstä.

Paper Misfeed: Rear
Remove Tray # or Duplex
Unit then remove misfed
paper.

Väärin syötetty paperi tai paperitukos kasetissa (2 tai 3) tai kaksipuoleisyksikössä.

Irrota kasetti tai kaksipuoleisyksikkö ja poista paperitukos.

Katso Paperitukos kaksipuoleisyksikössä ja kasetissa 2/3.

Paper Misfeed: Tray #
Reset Paper.

Paperitukos paperikasetissa (kasetti 1, 2 tai 3).

Aseta paperi uudelleen.

Katso Paperitukoksen poistaminen kasetista 1, Paperitukos kasetissa 2/3.

Paper Size Error
Set correct size paper in
Tray #.

Paperikasetissa #### (kasetti 1, 2, 3 tai ohisyöttötaso) oleva paperi on eri kokoista kuin valittu paperi.

Lisää kasettiin haluttua paperikokoa ja vaihda sitten paperin koko paperivalikossa vastaavasti.

Voit myös painaa [FormFeed]-painiketta, valita määritetyn kokoista paperia sisältävän paperikasetin ja jatkaa tulostusta.

Katso Virheellinen paperikoko/-tyyppi (Kasetti 1), Virheellinen paperikoko/-tyyppi (kasetti 2/3), Virheellinen paperikoko/-tyyppi (ohisyöttötaso).

Paper Size Mismatch
Set paper of the
following size in ####.

Paperikasetissa #### (kasetti 1, 2, 3 tai ohisyöttötaso) oleva paperi on eri kokoista kuin valittu paperi.

Lisää kasettiin haluttua paperikokoa ja vaihda sitten paperin koko paperivalikossa vastaavasti.

Voit myös painaa [FormFeed]-painiketta, valita määritetyn kokoista paperia sisältävän paperikasetin ja jatkaa tulostusta.

Katso Virheellinen paperikoko/-tyyppi (Kasetti 1), Virheellinen paperikoko/-tyyppi (kasetti 2/3), Virheellinen paperikoko/-tyyppi (ohisyöttötaso), Virheellinen paperikoko/-tyyppi (Automaattinen kasetin valinta).

Paper Size/Type Mismatch
Change paper tray settings
and press [FormFeed].

Mihinkään kasettiin ei ole ladattu määritettyä paperikokoa/tyyppiä.

Vaihda paperikasetin asetukset vastaamaan määritettyä paperikokoa tai -tyyppiä ja paina [FormFeed].

Paper Size/Type Mismatch
Set A4, 81/2x11, or
81/2x14 plain paper.

Lisätty paperi on vääränkokoista tai -tyyppistä.

Tulosta vastaanotettu tiedosto lisäämällä A4-, letter- (81/2 × 11) tai legal-kokoista (81/2 × 14) paperia.

Paper Type Mismatch
Set paper of the
following type in Tray ####.

Paperikasetissa ####. (kasetti 1, 2, 3 tai ohisyöttötaso) oleva paperi on eri tyyppistä kuin valittu paperi.

Lisää kasettiin haluttua paperityyppiä ja vaihda sitten paperityyppi paperivalikossa vastaavasti.

Voit myös painaa [FormFeed]-painiketta, valita määritetyn tyyppistä paperia sisältävän paperikasetin ja jatkaa tulostusta.

Katso Virheellinen paperikoko/-tyyppi (Kasetti 1), Virheellinen paperikoko/-tyyppi (kasetti 2/3), Virheellinen paperikoko/-tyyppi (ohisyöttötaso).

Received data is invalid.

Laite ei voi tulostaa vastaanotettua tietotyyppiä.

Replace the handset.

Ulkoisen puhelimen kuuloke ei ole paikoillaan.

Muista asettaa kuuloke oikein puhelun päätteeksi.

Reset XX original(s) on
ADF, then press [Resume].

Lisää alkuperäiset syöttölaitteeseen.

Kun haluat jatkaa skannausta, paina [Jatka].

Right front cover is open.
Close right front cover.

Oikea etukansi on auki.

Sulje oikea etukansi.

Katso Kansi auki/värikasettia ei löydy.

Scanner unit or duplex
unit is open.
Close scanner unit or
duplex unit.

Skanneriyksikkö on auki.

Sulje skanneriyksikkö.

Katso Kansi auki.

Kaksipuoleisyksikköä ei ole asennettu oikein.

Asenna kaksipuoleisyksikkö oikein.

Katso Kaksipuoleisyksikköä ei löydy.

Service Call (00000)
Cannot use the machine.
Turn power off then on.

Virhe.

Katkaise tulostimesta virta ja kytke se uudelleen.

Jos viesti tulee uudelleen näkyviin, ota yhteyttä myynti- tai huoltoedustajaan.

Set ink cartridge
correctly.

Värikasetti ei ole paikoillaan.

Laita värikasetti kunnolla paikoilleen.

Katso Kansi auki/värikasettia ei löydy.

Set original(s) on ADF
to use SADF Copy function.

Yksittäin-kopiointitoiminto on käytössä, mutta syöttölaitteeseen ei ole lisätty yhtään alkuperäistä. Lisää alkuperäiset syöttölaitteeseen.

Katso Yksittäin-tila (SADF).

Set original(s) on the
exposure glass to use
ID Card Copy function.

ID-korttikopiointia ei voi tehdä syöttölaitteella.

Aseta alkuperäinen valotuslasille.

Katso ID-kortin molempien puolien kopiointi paperin samalle puolelle.

SMB Server Error

Laitteen lähettämiä tietoja ei ole tallennettu SMB-palvelimelle.

Ota yhteys pääkäyttäjään.

Specified code does not
match the programmed
Memory Lock ID.

Valittu koodi ei vastaa ohjelmoitua muistilukkotunnistetta.

Tarkista tunniste.

Temperature is too high.
Cannot use the machine.
Turn power off then on.

Lämpötila on liian korkea.

Tarkista asennusalue ja sijoita laite parempaan paikkaan.

Katso Tulostuslämpötilarajojen ulkopuolella.

Temperature is too high.
Cannot use the machine
now. Please wait. . .

Lämpötila on liian korkea.

Odota, kunnes laitteen lämpötila on tasaantunut.

Katso Tulostuslämpötilarajojen ulkopuolella.

Temperature is too low.
Cannot use the machine.
Turn power off then on.

Lämpötila on liian matala.

Tarkista asennusalue ja sijoita laite parempaan paikkaan.

Katso Tulostuslämpötilarajojen ulkopuolella.

Temperature is too low.
Cannot use the machine
now. Please wait. . .

Lämpötila on liian matala.

Odota, kunnes laitteen lämpötila on tasaantunut.

Katso Tulostuslämpötilarajojen ulkopuolella.

This destination has
already been programmed.

Pikavalintanäppäimellä valittu kohde on valittu uudelleen.

Tray # Rear Cover is
open.
Close Tray # Rear Cover.

Kasetin (2 tai 3) takakansi on auki.

Sulje takakansi.

Katso Kansi auki.

Unsupported USB Device

Ei-tuettu USB-laite on kytketty laitteeseen.

Irrota USB-laite.

Laite tukee flash-asemia ja digikameroita.

Unsupported USB Hub

Laite ei tue USB-keskittimiä.

Irrota keskitin.

Used Ink Cartridge: KCMY
See instructions in front
cover to replace ink
cartridge.

Laitteeseen on asennettu käytetty värikasetti.

Vaihda ilmoitetun värinen värikasetti uuteen.

Katso Värikasetin vaihtaminen.

Used ink collector unit.
Set a new ink collector
unit.

Laitteeseen on asennttu käytetty värikasetti.

Vaihda se uuteen.

Katso Hukkavärisäiliön vaihtaminen.