ID-kortin molempien puolien kopiointi paperin samalle puolelle

Tässä osassa kuvataan, miten henkilöllisyyskortin tai muun pienen asiakirjan etu- ja takapuolet voidaan kopioida paperin samalle puolelle.

A4-kokoiselle paperille voidaan kopioida A5-kokoa pienempiä asiakirjoja. Samalla tavoin Letter (81/2 × 11) -kokoiselle paperille voi kopioida Half Letter (81/2 × 51/2) -kokoa pienempiä asiakirjoja.

Tärkeää

• Toiminto on käytettävissä vain valotuslasilta. Alkuperäistä ei voi laittaa syöttölaitteeseen.

• Toiminnon käyttämiseksi paperikoon on oltava A4 tai Letter(81/2 × 11).

Kuva henkilöllisyyskortin kopioinnista

1Paina [Kopiointi]-näppäintä.

2Paina [ID-kortti].

Kuva henkilöllisyyskortin kopiointinäppäimestä

3Aseta alkuperäinen valotuslasille skannattava puoli alaspäin.

Kuva henkilöllisyyskortin kopioinnista

1 Aseta kortti alla kuvatun alueen sisäpuolelle.

Kuva henkilöllisyyskortin kopioinnista

4Paina [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä.

Näytöllä näkyy viesti, jossa sinua pyydetään asettamaan alkuperäinen valotuslasille skannattava puoli ylöspäin.

5Aseta alkuperäinen valotuslasille 60 sekunnin kuluessa skannattava puoli ylöspäin. Paina sitten [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä uudelleen.

Käytä samaa näppäintä ([Mustavalko] tai [Väri]) molemmille puolille.

Huom.

• ID-korttikopioinnissa kopiointisuhde on aina 100 % laitteen pienennys- tai suurennusasetuksista riippumatta.

• Kun [ID-korttikopiointi] on valittuna, seuraavia toimintoja ei voida käyttää: [2-p/yhd], [Lajitt], [Pienennä/Suurenna], [Tulostusjärjestys]tai [Luovutustapa].