Tulostetun kuvan sijainti ei vastaa näytöllä näkyvää kuvaa

Jos tulostetun kuvan sijainti eroaa näytöllä näkyvästä sijainnista, tarkista seuraavat:

Onko sivun asettelun asetukset tehty?

Tarkista, onko sivun asettelun asetukset tehty sovelluksessa.

Onko paperin koon asetus oikein?

Varmista, että [Tulostin]-valintaikkunan [Tulostus:]-luettelossa valittu paperikoko vastaa kasetissa olevaa paperikokoa.

Onko tulostuspäät kohdistettu?

Kun käytetään kaksisuuntaista tulostusta, kohdista tulostuspäät valitsemalla [Perustila]. Jos ongelma ei ratkea, tulosta suuttimien testikuvio ja puhdista tulostuspäät tarvittaessa.

Katso Perussäätö, Suutintestikuvio ja Puhdista tulostuspäät.

Oletko muuttanut tulostusaluetta?

Ongelma voi ratketa muuttamalla [Tulostin]-valintaikkunan [Tulostusalue:]-asetusta. Aseta [Asetustiedot]-välilehden [Tulostusalue:]-asetukseksi [Suurin].

Oletko vaihtanut tulostuslaatua?

Aseta [Lisätarvikkeet]-välilehdellä [Tulostuslaatu]-asetukseksi [Vain yksisuuntainen tulostus]. Huomaa kuitenkin, että tämä hidastaa tulostusta.

Onko kuvan paikka asetettu oikein?

Valitse [Asetustiedot]-välilehdellä [Muokkaa] ja napsauta sitten [Aseta kuvan kohta...]. Kun [Aseta kuvan kohta] -valintaikkuna on auki, määritä [Säädä kuvan kohtaa] oikein.