Värit eivät vastaa näytössä näkyviä värejä

Jos tulostetun kuvan ja näytöllä näkyvän kuvan väreissä on eroja, tarkista seuraavat:

Onko värisävyä säädetty?

Koska tulostetut värit ja näytön värit tuotetaan eri menetelmillä, tulostetun värin ja näytöllä näkyvän värin värisävyt voivat erota toisistaan, vaikka ne ovat samanvärisiä. Säädä värien kohdistustoiminnon avulla tulostettujen ja näytöllä näkyvien värien värisävy lähemmäksi toisiaan.

Lisätietoja väriyhdistelyn toiminnosta on tulostinohjaimen Ohje-tiedostossa.

Onko suutintesti tehty?

Tulostuspäät voivat olla tukossa, jolloin väriaineen määrää ei voida säätää oikein. Tulosta suuttimien testikuvio ja puhdista tulostuspäät tarvittaessa.

Katso Suutintestikuvio, Puhdista tulostuspäät.

Tehtiinko tulostus mustavalkoisena?

Tarkista sovelluken väriasetus ja tulostinohjaimen väritulostuksen asetus.

Katso Tulostusohjaimen valintaikkunan avaaminen.

Onko tulostuslaadun asetukset tehty?

Valitse [Valitse tulostuslaatu:] -alueella [Laatu ensisijainen] tai [Nopeus ensisijainen] ja tulosta.

Katso Tulostusohjaimen valintaikkunan avaaminen.

Onko paperityypin asetus oikea?

Tarkista, että tulostinohjaimen paperityypin asetus vastaa käytettävää paperityyppiä.

Katso Tulostusohjaimen valintaikkunan avaaminen, Kasetin paperiasetukset.

Oletko kokeillut tulostamista kiiltävälle paperille?

Kokeile tulostamista kiiltävälle paperille. Tulostusjäljen pitäisi olla selkeämpi.