Laitteiden poistaminen

Jos Windows muodostaa automaattisesti USB-yhteyden valtuuttamattomaan laitteeseen, voit poistaa kyseisen laitteen ja muut vastaavat. Varmista, että et poista tarpeellisia laiteohjaimia. Jos USB-yhteys muodostuu normaalisti, tätä toimenpidettä ei tarvita.

1Käynnistä laite.

2Valitse [Käynnistä]-valikosta [Ohjauspaneeli].

Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä valitse [Asetukset], napsauta [Ohjauspaneeli] ja siirry vaiheeseen 4.

3Napsauta [Järjestelmä ja suojaus].

Windows XP- tai Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä napsauta [Suorituskyky ja ylläpito].

Windows Vista- tai Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmässä napsauta [Laitteisto ja äänet].

4Napsauta [Laitehallinta] kohdassa [Järjestelmä].

Windows XP- tai Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä napsauta [Järjestelmä] ja sitten [Laitteisto]-välilehdellä [Laitehallinta].

Windows Vista- tai Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmässä napsauta [Laitehallinta].

5Napsauta [USB Printing Support] tai [Tuotenimi].

6Napsauta [Toiminto] ja napsauta sitten [Poista asennus].

7Napsauta [OK].

8Napsauta [Sulje].