Tulostinohjaimen poistaminen

Tärkeää

• Nykyisen tulostinohjaimen tilaseuranta poistetaan, kun tulostinohjain poistetaan.

1Paina [Virta]-näppäintä ja pidä sitä painettuna sekunnin ajan.

2Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet].

Windows Vista tai Windows Server 2008 -käyttöjärjestelmissä, napsauta ensin [Ohjauspaneeli] ja sitten [Tulostimet] kohdassa [Laitteisto ja äänet].

Windows XP -käyttöjärjestelmässä napsauta [Tulostimet ja faksit].

Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä, valitse [Asetukset] ja napsauta sitten [Tulostimet ja faksit].

3Napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten [Poista laite].

Windows XP/Vista- tai Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmissä, napsauta hiiren kakkospainikkeella laitteen kuvaketta ja napsauta sitten [Poista].

4Napsauta [Kyllä].

Tulostinohjain poistetaan.

5Valitse mikä tahansa tulostin ja napsauta sitten [Tulostuspalvelimen ominaisuudet].

Windows XP/Vista- tai Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmissä, napsauta [Tiedosto]-valikon kohtaa [Palvelimen ominaisuudet].

6Napsauta [Ohjaimet]-välilehteä.

7 Valitse [Tulostimen nimi] [Asennetut tulostinohjaimet:] -luettelosta, ja napsauta sitten [Poista].

Windows XP/Vista- tai Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmässä, siirry vaiheeseen 9.

8Napsauta [Poista ohjain ja ohjainkokonaisuus] ja napsauta sitten [OK].

9Napsauta [Kyllä].

Windows XP/Vista- tai Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmässä, siirry vaiheeseen 12.

10Napsauta [Poista].

11Napsauta [OK].

12Napsauta [Sulje].

Windows 7- tai Windows Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmässä, siirry vaiheeseen 21.

Windows Vista -käyttöjärjestelmässä, siirry vaiheeseen 18.

13Valitse [Työkalut]-valikosta [Kansion asetukset...].

14Napsauta [Näytä]-välilehteä.

15Valitse [Lisäasetukset:]-ruudusta [Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot] ja poista sitten [Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tunnisteet] -valintaruudun valinta.

16Napsauta [OK].

17Valitse [Käynnistä]-valikosta [Etsi].

18Napsauta [Kaikki tiedostot ja kansiot] ja kirjoita sitten mallin INF-tiedoston nimi (esim. oemsetup.inf) [Tiedostonimi tai nimen osa:] -kenttään.

Windows Vista -käyttöjärjestelmässä valitse [Näytä vain] -kohdassa [Muu], ja kirjoita sitten mallin INF-nimi [Haku]-kenttään.

19Valitse [Mistä etsitään:] -ruudussa kiintolevy, johon Windows on asennettu, ja napsauta [Etsi].

20Napsauta hakutuloksissa näkyvää tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten [Poista].

INF-tiedosto poistetaan.

21Napsauta [Kyllä].

22Käynnistä Windows uudelleen.

Huom.

• Päivitä tulostusohjain lataamalla sen uusin versio valmistajan verkkosivustolta.