Pika-asennus verkkoliitännälle

Cd-levy ei ehkä ole kunnolla asemassa.

Tarkista, että cd-levy on kunnolla asemassa. Tarkista myös, että levy ei ole vahingoittunut ja cd-asema toimii oikein.

Virtajohto tai Ethernet-kaapeli ei ehkä ole kunnolla kiinni.

Varmista, että virtajohto ja Ethernet-kaapeli ovat kunnolla kiinni ja vahingoittumattomia.

Käyttöjärjestelmä ei ole yhteensopiva.
Tila ei riitä kiintolevyllä.

Tarkista, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on täysin yhteensopiva laitteen kanssa. Katso Tietokoneen ja asennuspaikan tarkastaminen.

Muut sovellukset eivät ole suljettuina.

Kun asennat ohjelmistoa, sulje kaikki muut sovellukset. Asennus voi keskeytyä, jos muita sovelluksia on auki. Sulje myös kaikki päällä olevat virustentorjuntaohjelmistot.

Laitteen IP-osoitetta ei ole määritetty.
Tietokone ja tulostin eivät ole samassa verkon segmentissä.

Jos tulostinta ei löydy ja [Tulostimen valinta] -valintaikkunassa näkyy vain "Tulostinportti", tulostimen IP-osoitetta ei ole määritetty tai tietokone ja tulostin eivät ole samassa verkkosegmentissä. Ennen kuin asennat ohjelmiston, tarkista laitteen IP-osoite ja verkkoympäristö. Voit myös valita "Tulostinportti" valintaikkunassa ja asentaa sitten tulostinohjaimen.