Pika-asennus USB-liitännälle

Cd-levy ei ehkä ole kunnolla asemassa.

Tarkista, että cd-levy on kunnolla asemassa. Tarkista myös, että levy ei ole vahingoittunut ja cd-asema toimii oikein.

Virtajohto tai USB-kaapeli ei ehkä ole kiinnitetty kunnolla.

Tarkista, että virtajohto ja USB-kaapeli on kiinnitetty oikein ja ne eivät ole vahingoittuneet.

Käyttöjärjestelmä ei ole yhteensopiva.
Tila ei riitä kiintolevyllä.

Tarkista, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on täysin yhteensopiva laitteen kanssa. Katso Tietokoneen ja asennuspaikan tarkastaminen.

Muut sovellukset eivät ole suljettuina.

Kun asennat ohjelmistoa, sulje kaikki muut sovellukset. Asennus voi keskeytyä, jos muita sovelluksia on auki. Sulje myös kaikki päällä olevat virustentorjuntaohjelmistot.

Laite on käynnistetty ennen asennusta.

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen, ja tee sitten uudestaan Pika-asennus USB-liitännälle.

USB-liitäntä ei toimi.

Katkaise laitteesta virta, irrota USB-kaapeli laitteesta ja aloita Pika-asennus USB-liitännälle uudelleen. Kytke laitteeseen virta, kun saat ilmoituksen tulostinohjaimen asennuksesta.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, paina [Käyttäjän työkalut] -näppäintä, muuta "USB-nopeus" asetukseen [Full Speed] "Järjestelmä"-valikon "Pääkäyttäjän työkalut" -kohdassa, ja poista sitten tulostinohjain. Poista sitten laite ja käynnistä "Pika-asennus USB-liitännälle" uudelleen.

Windows on tehnyt USB-asetukset automaattisesti.

Avaa Windowsin laitehallinta ja poista ristiriitaiset laitteet kohdasta [USB-väyläohjaimet]. Ristiriidassa olevien laitteiden vieressä on keltainen kuvake [!] tai [?]. Tarkista, ettet poista vahingossa muita laitteita. Lisätietoja, katso Laitteiden poistaminen.

Asennuksessa tapahtui virhe, koska laitetta ei tunnistettu.

Katso vianmääritysohjeet kappaleista "USB-liitäntä ei toimi" tai "Windows teki USB-asetukset automaattisesti".