Tulostinohjaimen asennus ei onnistu

Tässä kerrotaan, miten tulostinohjaimen asennukseen liittyviä ongelmia voidaan ratkaista.

Tulostinohjaimen asennusohjelma ei käynnisty.
Asennuksen aikana tapahtuu virhe.

• Jos ikkuna ei avaudu, vaikka kaksoisnapsautat [SETUP.EXE]-kuvaketta tai jos asennuksen aikana tapahtuu virhe, avaa cd-asema valitsemalla [Tietokone] (tai [Oma tietokone]) tai [Resurssienhallinta]. Kaksoisnapsauta [RP_SETUPXX.exe] -kuvaketta ja asenna sitten tulostinohjain näytölle tulevien ohjeiden mukaisesti.

• Jos tallennettujen tietojen polkunimi on liian pitkä, tapahtuu virhe. Kun asennat tulostinohjaimen, joka on ladattu verkkosivulta tai kopioitu cd-levyltä, tallenna se suoraan kiintolevylle ja asenna sieltä.

• Lisää tulostin käyttämättä asennusohjelmaa.

Napsauta [Käynnistä]-valikossa [Laitteet ja tulostimet], napsauta [Lisää tulostin] ja asenna tulostinohjain näytölle tulevien ohjeiden mukaisesti.

• Windows Vista, Windows Server 2008

Napsauta [Ohjauspaneeli], [Laitteisto ja äänet], [Tulostimet] ja napsauta sitten [Lisää tulostin].

• Windows XP, Windows Server 2003/2003 R2

Napsauta [Tulostimet ja faksit] ja napsauta sitten [Lisää tulostin].

Windowsin ohjeesta löytyy lisää tietoa tulostimien lisäämisestä.