Laitteen tilan sähköposti-ilmoitusten asetukset

[Email]-sivulla voit määrittää sähköpostin lähettämisen perus- ja todennusasetukset.

Voit ottaa [Auto Email Notification] -asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Pääkäyttäjän sähköpostiosoite näkyy sähköpostiviestissä. Laitteen sähköpostiosoite näkyy lähettäjänä (From-kentässä).

[Administrator Email Address]

Näppäile enintään 64 merkin pituinen pääkäyttäjän sähköpostiosoite.

Oletus: Tyhjä

[Auto Email Notification]

Voit valita, otetaanko toiminto käyttöön.

Oletus: [Pois]

[SMTP]

Voit määrittää SMTP-palvelimen nimen ja SMTP Port No.. Määrittämällä SMTP-todennusasetuksen voit lähettää sähköpostia kohteisiin, joissa sähköpostipalvelin tekee SMTP-todennuksen.

Kun määrität SMTP-todennusasetukset, voit kirjautua todennusta vaativille SMTP-palvelimille. Tuetut todennusprotokollat ovat: CRAM MD5, PLAIN ja LOGIN.

• [SMTP-palvelimen nimi]

Nimessä saa olla enintään 127 merkkiä.

Oletus: Tyhjä

• [SMTP-portin numero]

Oletus: [25]

• [SMTP-todennus]

Voit valita, otetaanko toiminto käyttöön.

Oletus: [Pois]

• [SMTP-todennuksen käyttäjänimi]

Käyttäjänimessä saa olla enintään 20 merkkiä.

Oletus: Tyhjä

• [SMTP-todennuksen salasana]

Syötä enintään 20 merkkiä sisältävä salasana.

Oletus: Tyhjä

[POP before SMTP]

Määrittämällä SMTP-todennusasetuksen voit lähettää sähköpostia kohteisiin, joissa sähköpostipalvelin tekee SMTP-todennuksen.

Kun käytössä on POP before SMTP, voit kirjautua SMTP-palvelimelle, joka tukee POP before SMTP -toimintoa.

Valitse otetaanko POP before SMTP käyttöön, ja valitse POP-palvelimen nimi, POP-porttinumero, POP-käyttäjätunnus ja POP-salasana.

• [POP before SMTP]

Voit valita, otetaanko toiminto käyttöön.

Oletus: [Pois]

• [POP-käyttäjänimi]

Syötä enintään 20 merkin pituinen käyttäjänimi.

Oletus: Tyhjä

• [POP-salasana]

Syötä enintään 20 merkin pituinen salasana.

Oletus: Tyhjä

• [Aikakatkaisu POP-todennuksen jälkeen]

Valmiustilassa POP-todennuksen jälkeen (sekunteina) voit määrittää, kuinka kauan tulostin odottaa kirjautumista SMTP-palvelimelle POP-palvelimelle kirjautumisen jälkeen.

Oletus: [300]

[POP3]

• [POP3 Server Name]

Nimessä saa olla enintään 127 merkkiä.

Oletus: Tyhjä

[Email Communication Port]

• [POP3-portin numero]

Oletus: [110]

[Fax Email Account]

• [Faksin sähköpostiosoite]

Syötä enintään 64 merkin pituinen laitteen sähköpostiosoite.

Oletus: Tyhjä

• [Sähköpostifaksin vastaanotto]

Voit määrittää käytetäänkö [Receive Fax Email] -asetusta

Oletus: [Pois]

• [Sähköpostifaksin käyttäjänimi]

Käyttäjänimessä saa olla enintään 20 merkkiä.

Oletus: Tyhjä

• [Sähköpostifaksin salasana]

Syötä enintään 20 merkkiä sisältävä salasana.

Oletus: Tyhjä