Web Image Monitorin käyttäminen

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä tietokoneelta Web Image Monitorilla.

Laitteen määritykset

Toimintojen käyttäminen Web Image Monitorilla edellyttää TCP/IP-protokollaa. Kun laite on konfiguroitu käyttämään TCP/IP:tä, Web Image Monitor -ohjelman toiminnot ovat käytettävissä.

Suositellut selaimet

• Windows:

Internet Explorer 6.0 tai uudempi

Firefox 2.0 tai uudempi

• Mac OS:

Safari 2.0 tai uudempi

Firefox 2.0 tai uudempi

Huom.

• Jos käytetään vanhempia versioita yllä mainituista selaimista tai jos JavaScriptia tai evästeitä ei ole sallittu selaimessa, voi esiintyä ongelmia näytössä ja toiminnoissa.

• Näyttöjen asettelussa voi esiintyä virheitä, jos käytetään muita kuin suositeltuja selaimia.

• Jos käytät välityspalvelinta, muuta selaimen asetuksia. Lisätietoja saat verkon pääkäyttäjältä.

• Selaimen edellinen-painikkeella ei välttämättä pääse edelliselle sivulle. Kokeile päivitä-painiketta.