Laitteen tilan ilmoittaminen sähköpostilla

Voit saada ilmoituksen sähköpostiin laitteen tilasta esimerkiksi jos paperi loppuu tai tulee paperitukos.

Sähköposti-ilmoitus laitteen tilasta lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Voit myös määrittää ilmoituksen ajoituksen ja ilmoitettavat tilat.

Tärkeää

• Käyttämäsi sähköpostiohjelma saattaa antaa varoituksen tietojen kalastelusta, kun saat laitteen tilasta ilmoittavaa sähköpostia. Voit estää varoitukset lisäämällä laitteen luotetuksi lähettäjäksi. Katso lisätietoja luotettujen lähettäjien määrittämisestä sähköpostiohjelmasi ohjeesta.

Käyttääksesi sähköposti-ilmoitustoimintoja määritä [Auto Email Notification] arvoon [Päällä] [Email]-sivulla, ja määritä sitten sähköpostiosoite ja muut tarvittavat asetukset Web Image Monitorilla. Vain pääkäyttäjä voi muuttaa [Auto Email Notification] -asetuksia.

Seuraavat tilat voidaan ilmoittaa: