Pääsivun näyttäminen

Tässä kerrotaan, miten Web Image Monitor ja pääsivu avataan.

1Avaa selain.

2Kirjoita selaimen osoiteriville "http://(laitteen IP-osoite tai isäntänimi)/".

Jos käytössä on SSL-protokolla ja palvelintodennus, kirjoita osoitteeksi "https://(laitteen IP-osoite tai nimi)/".

Web Image Monitorin sivulla on seuraavat osat:

numeroitu selaimen näytön kuva

1. Valikkoalue

Näyttää valikon.

2. Välilehdet

Näyttää valikon tiedot.

3. Kielen valinta -valikko

Valitse kieli.

Jos käytössä on englanninkielinen käyttöjärjestelmä eikä sivu näy oikein, valitse "englanti" kielen valinta -valikosta.

4. Päivitä

Napsauta [Refresh] nykyisten näytettyjen tietojen päivittämiseksi.

5. Otsikkoalue

Voit tarkistaa laiteohjelmistoversion napsauttamalla kuvake. Tarkista, pitääkö laiteohjelmisto päivittää vertaamalla sen versiota uusimpaan versioon valmistajan verkkosivuilla. Voit kirjautua laitteelle pääkäyttäjänä ja muuttaa laitteen asetuksia syöttämällä pääkäyttäjän salasanan.

6. Ohje

Napsauttamalla saat esiin ohjetiedoston sisällön.

7. Pääalue

Valitun valikkoaiheen sisältö näytetään työalueella.

Huom.

• Avaa Web Image Monitor napsauttamalla [Web Image Monitor. . . ] [Tulostusasetukset]-valintaikkunan [Kokoonpano/lisätiedot] -välilehdellä.