SMB-kansion tallentaminen

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Pääkäyttäjän työkalut] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [Osoitekirjan hallinta] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Tallenna/muuta] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Anna tallennettava kohdenumero numeronäppäimillä ja paina [OK].

Voit valita tallennusnumerot 001–020 automaattisesti pikavalintanäppäimillä.

Painamalla [Etsi] voit tehdä haun nimen, kohdeluettelon, kohdenumeron, faksinumeron, sähköpostiosoitteen tai kansionimen mukaan.

9Syötä nimi ja paina [OK].

Nimessä saa olla enintään 20 merkkiä.

10Paina [Kohde].

11Siirry kohtaan [Todennustiedot] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

12Siirry kohtaan [Kansiotodennus] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

13Siirry kohtaan [Määritä muut todennustiedot] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [Käyttäjä].

Kun [Älä määritä] on valittu, [Tiedostonsiirto]-valikon kohdassa "Oletuskäytt/salasana (läh)" määritetty [SMB-käyttäjänimi] ja [SMB-salasana] ovat voimassa. Lisätietoja, katso Tiedostonsiirto.

14Syötä sisäänkirjautumisnimi ja paina [OK].

15Paina [Salasana].

16Syötä salasana ja paina [OK].

17Vahvista salasana syöttämällä se uudelleen ja paina [OK].

18Paina [OK].

19Paina [Poistu].

20Siirry kohtaan [Kansio] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

21Siirry kohtaan [SMB] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

22Valitse polun syöttötavaksi [Käsin] tai [Selaa verkkoa] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

Kansio voidaan määrittää syöttämällä hakemistopolku käsin tai selaamalla verkkoa. Lisätietoja, katso Kansion haku syöttämällä hakemistopolku ja Kansion haku verkkoa selaamalla.

23Tarkista toimiiko polku painamalla [Yhteys].

Jos yhteys ei toimi, tarkista asetukset ja yritä uudelleen.

24Paina [Poistu].

25Paina [Poistu].

26Paina [Poistu].

27Paina [OK].

28Paina [Poistu].

Huom.

• Käyttäjänimessä saa olla enintään 20 merkkiä.

• Salasanassa saa olla enintään 20 merkkiä.

• Lisätietoja tekstin syöttämisestä, katso Merkkien syöttäminen.