Tiedostonsiirto

Tässä osassa esitellään käyttäjän työkalut [Järjestelmä]-valikon kohdassa [Tiedostonsiirto].

SMTP-palvelin

Määritä SMTP-palvelimen nimi.

Jos DNS on käytössä, anna isäntänimi.

Jos DNS ei ole käytössä, anna SMTP-palvelimen IPv4-osoite.

"Portin nro" -oletus: 25

Nimessä saa olla enintään 127 merkkiä. Välilyöntejä ei voi käyttää.

Syötä numeronäppäimillä portin numero välillä 1 ja 65535.

SMTP-todentaminen

Määritä SMTP-todennus (PLAIN, LOGIN, CRAMMD5). Kun lähetät sähköpostia SMTP-palvelimelle, voit nostaa SMTP-palvelimen suojaustasoa käyttämällä todennusta, jolloin käyttäjän on annettava käyttäjätunnus ja salasana.

Jos SMTP-palvelin vaatii todennuksen, valitse [SMTP-todennus]-asetukseksi [Päällä] ja määritä sen jälkeen käyttäjänimi ja salasana.

Anna Internet-faksille määritettävä pääkäyttäjän sähköpostiosoitteen käyttäjänimi ja salasana.

• Käyttäjänimi

Käyttäjänimessä saa olla enintään 20 merkkiä.

Välilyöntejä ei voi käyttää. Realmin määrittäminen riippuu SMTP-palvelimen tyypistä. Lisää käyttäjänimen jälkeen "@" seuraavasti: "käyttäjänimi@realm".

• Sähköpostiosoite

Syötä enintään 64 merkin pituinen sähköpostiosoite.

• Salasana

Syötä enintään 20 merkkiä sisältävä salasana.

Välilyöntejä ei voi käyttää.

Oletus: [Pois]

POP before SMTP

Määritä POP-todennus (POP before SMTP).

Kun lähetät sähköpostia SMTP-palvelimelle voit parantaa SMTP-palvelimen suojaustasoa luomalla yhteyden POP-palvelimeen todennusta varten.

Oletus: [Pois]

Jos määrität POP before SMTP -asetukseksi [Päällä], määritä sen jälkeen todennuksen jälkeinen viive, käyttäjänimi, sähköpostiosoite ja salasana.

• Todenn. odotusaika

Oletus: [300 s]

Määritä [Todenn. odotusaika] välille 0–10 000 sekuntia, yhden sekunnin välein.

• Käyttäjänimi

Käyttäjänimessä saa olla enintään 20 merkkiä. Välilyöntejä ei voi käyttää.

• Sähköpostiosoite

Syötä enintään 64 merkin pituinen sähköpostiosoite. Välilyöntejä ei voi käyttää.

• Salasana

Syötä enintään 20 merkkiä sisältävä salasana. Välilyöntejä ei voi käyttää.

POP-palvelintodentaminen ennen sähköpostin lähettämistä SMTP-palvelimen kautta otetaan käyttöön asettamalla [POP before SMTP] -asetukseksi [Päällä]. Sähköposti lähetetään SMTP-palvelimelle, kun kohdassa [Odotusaika] määritetty aika on kulunut umpeen.

Jos valitset [Päällä], anna palvelimen nimi kohdassa [POP3-asetukset]. Tarkista myös POP3-porttinumero kohdassa [POP3-asetukset].

POP3-asetukset

Määrittää POP3-palvelinnimen sähköpostien vastaanottoon.

Määritettyä POP3-palvelimen nimeä käytetään kohdassa [POP before SMTP].

• Palvelimen nimi

Jos DNS on käytössä, anna isäntänimi.

Jos DNS ei ole käytössä, anna POP3-palvelimen IPv4-osoite.

Syötä enintään 127 merkin pituinen POP3-palvelimen nimi. Välilyöntejä ei voi käyttää.

• Porttinumero

Syötä numeronäppäimillä portin numero välillä 1 ja 65535.

Portin nro -oletusasetus: [110]

Pääkäyttäjän s-postios.

Määritä pääkäyttäjän sähköpostiosoite.

Tässä asetettu osoite on myös sähköpostilla lähetettyjen skannattujen asiakirjojen oletuslähettäjä, jos niille ei määritetä lähettäjää erikseen.

Kun sähköpostiviesti lähetetään Internet-faksitoiminnolla, pääkäyttäjän sähköpostiosoite näkyy Lähettäjä-kentässä seuraavien ehtojen täyttyessä:

• Lähettäjää ei ole määritetty, eikä laitteen sähköpostiosoitetta ole tallennettu.

• Määritettyä lähettäjää ei ole tallennettu laitteen osoitekirjaan, eikä laitteen sähköpostiosoitetta ole rekisteröity.

Kun lähetettyjen tiedostojen SMTP-todennusta käytetään Internet-faksitoiminnossa, pääkäyttäjän sähköpostiosoite näkyy "Lähettäjä:"-kentässä. Jos olet määrittänyt käyttäjänimen ja sähköpostiosoitteen kohdassa [SMTP-todennus], määritä myös tämä asetus.

Määritä lähettäjä sähköpostitse lähetetyissä skannatuissa asiakirjoissa, jos [Automaattinen lähettäjän nimi] -kohdan asetuksena on [Pois].

Sähköpostin vo-väli (vain SG 3110SFNw)

Määritä minuutteina POP3-palvelimen kautta saapuvien Internet-faksien vastaanottoväli

Oletus: [Pois]

Jos [Päällä] on valittu, aikaväliksi voidaan määrittää 2 - 1440 minuuttia, yhden minuutin välein.

S-posti palvelimelle (vain SG 3110SFNw)

Määritä, tallennetaanko vastaanotetut Internet-faksin sähköpostiviestit POP3-palvelimelle.

• Pois

• Kaikki

• Vain virheet

Oletus: [Pois]

Oletuskäytt/salasana (läh)

Määritä käyttäjänimi ja salasana, jotka vaaditaan kun skannaustiedostoja lähetetään suoraan Windows-tietokoneella olevaan jaettuun kansioon tai FTP-palvelimelle.

• SMB-käyttäjänimi

Syötä enintään 20 merkin pituisena.

• SMB-salasana

Syötä enintään 20 merkin pituisena.

• FTP-käyttäjänimi

Syötä enintään 20 merkin pituisena.

• FTP-salasana

Syötä enintään 20 merkin pituisena.

Oletusotsikko

Määrittää oletusotsikon.

Syötä enintään 128 merkin pituinen [Oletusotsikko].

Automaattinen lähettäjän nimi

Valitse, määritetäänkö lähettäjän nimi sähköpostiviestiä lähetettäessä.

• Päällä

Jos valitset [Päällä], määritetty sähköpostiosoite näkyy "Lähettäjä"-kentässä. Jos et määritä lähettäjän osoitetta, "Lähettäjä"-kenttään tulee pääkäyttäjän sähköpostiosoite.

Jos et määritä lähettäjää, kun lähetät tiedoston sähköpostilla faksitoiminnon kautta, tai jos määritettyä sähköpostiosoitetta ei ole tallennettu laitteen osoitekirjaan, laitteen sähköpostiosoite tulee näkyviin "Lähettäjä"-kentässä. Jos laitteella ei ole sähköpostiosoitetta, "Lähettäjä"-kentässä näkyy pääkäyttäjän sähköpostiosoite.

• Pois

Jos valitset [Pois], määritetty sähköpostiosoite näkyy "Lähettäjä"-kentässä, mutta sähköpostin lähetykseen lähettäjän sähköpostiosoite on määritettävä. Faksitoiminnosta et voi lähettää sähköpostia, jos määritetty lähettäjän osoite ei ole tallennettu laitteen osoitekirjaan.

Oletus: [Pois]

Faksin sähköpostiosoite (vain SG 3110SFNw)

Luo Internet-faksien vastaanottamiseen käytetty sähköpostitili määrittämällä seuraavat asetukset.

• Vastaanota

• Sähköpostiosoite

Näppäile enintään 64 merkin pituinen sähköpostiosoite.

• Käyttäjä

Syötä enintään 20 merkin pituinen käyttäjänimi.

• Salasana

Syötä enintään 20 merkin pituinen salasana.

• Älä vastaanota

Oletus: [V-o ei käytössä]