Yleiset asetukset/säädä

Tässä osassa esitellään [Faksi]-valikon [Yleiset asetukset/säädä] -kohdan käyttäjän työkalut.

Äänenvoimakkuuden säätö

Säädä laitteen äänenvoimakkuustasoja, jos suoravalintatila on käytössä tai välittömän lähetyksen aikana.

Voit säätää laitteen äänenvoimakkuustasoja seuraavissa tilanteissa:

• Suoravalinta

Oletus: [2] (kolmanneksi alin taso)

• Lähetyksen aikana

Oletus: [2] (kolmanneksi alin taso)

• Vastaanoton aikana

Oletus: [2] (kolmanneksi alin taso)

• Nrovalinnan aikana

Oletus: [2] (kolmanneksi alin taso)

• Tulostuksen aikana

Oletus: [Päällä]

Tallenna faksitiedot

Tallenna tiedot, jotka näkyvät toisen laitteen näytössä ja tulostuvat raporttiin. Voit tallentaa seuraavat tiedot:

• Otsikkorivi

• Oma faksinro

Lisätietoja asetuksen määrittämisestä, katso Alkuasetukset.

Suorav. vap

Tällä toiminnolla voit määrittää suoravalintatilan peruuttamisajan lähetettyäsi faksin suoravalinnalla.

Oletus: [3 minuuttia]

Voit määrittää vapautusajan 1-15 minuutin välillä.