Vastaanotto

Tässä osassa esitellään [Faksi]-valikon [Vastaanotto]-kohdan käyttäjän työkalut.

Vaihda vastaanottotila

Määritä asiakirjojen vastaanottotila.

• Manuaalivastaanotto

• Automaattivastaanotto

Oletus: [Automaattivastaanotto]

Lisätietoja asetuksen määrittämisestä, katso Faksin vastaanottaminen.

Valtuutettu vastaanotto

Määritä otetaanko ei-toivotut faksiviestit vastaan.

Oletus: [Pois]

Tulosta vastaanottoaika

Määritä, tulostetaanko vastaanottopäivä ja -aika sekä tiedostonumero vastaanotettujen asiakirjojen alareunaan.

Oletus: [Pois]

Vastaanottotiedostoasetus

Määritä, tallennetaanko vastaanotetut faksit ensin laitteen muistiin ja tulostetaan sitten, kun kaikki sivut on vastaanotettu, vai tulostetaanko kukin sivu kerrallaan ilman tallennusta.

• Tallenna

• Tulosta

Oletus: [Tallenna]

Timer for Prohibit. Print.

Voit määrittää aikajakson, jonka aikana laite tulostaa vastaanottamansa tiedostot.

Jos laite vastaanottaa tiedoston tämän aikajakson aikana, se tulostaa tiedoston välittömästi. Muutoin tiedosto tallentuu laitteen tulostusjonoon, ja se tulostetaan seuraavan tulostusjakson alkaessa.

Oletus: [Pois]

Jos [Päällä] on valittuna, määritä [Aloitus] ja [Lopetus], jotta tulostaminen estetään.

Pehmennys

Määritä tulostetaanko vastaanotetut matalatarkkuusasiakirjat pehmennyksellä.

Oletus: [Päällä]

Paperikasetti

Valitse paperikasetti.

• Kasetti 1

• Kasetti 2

• Kasetti 3

• Ohisyöttötaso

• Automaattinen valinta

Oletus: [Kasetti 1]